«Η εγκυμοσύνη είναι δύσκολη!» - Η selfie στον καθρέφτη και η εξομολόγηση (pics)

Αν και είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη της, τα πράγματα της φαίνονται δύσκολα!

«Η εγκυμοσύνη είναι δύσκολη!» - Η selfie στον καθρέφτη και η εξομολόγηση (pics)

Η 30χρονη ηθοποιός, φωτογράφισε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και δημοσίευσε τη φωτογραφία της στο Instagram, αργά το βράδυ της Τετάρτης, δείχνοντας μάλιστα στους θαυμαστές της πώς είναι αλλά και εξηγώντας πώς νιώθει για το δεύτερο μωρό που βρίσκεται καθ'οδον.

«Το στήθος μου είναι τεράστιο, η κοιλιά μου είναι τεράστια, το σώμα μου είναι τεράστιο. Φίλε μου.,, η εγκυμοσύνη είναι σκληρή!», έγραψε η Hilary Duff κάτω από τη seflie μπροστά από τον καθρέφτη της, φορώντας το μπικίνι μαγιό της και συνέχισε.

«Στέλνοντας την αγάπη μου σε όλες τις μαμάδες που το δείχνουν να μοιάζει εύκολο... αυτό το ταξίδι είναι δύσκολο όσο δεν μπορεί κανείς να φανταστεί και συνάμα μια μοναδική εμπειρία. Μου αρέσει που μια ζωή μεγαλώνει μέσα μου και περιμένω πώς και πώς για τις μέρες που θα ζήσω μόλις έρθει στον κόσμο αλλά δεν μπορώ να φορέσω τα ίδια μου τα παπούτσια... βαρέθηκα να σηκώνομαι πάνω από 9 φορές το βράδυ για να πάω στην τουαλέτα και κοιτώντας αυτό το περίεργο σώμα στον καθρέφτη που δεν είναι δικό μου τη δεδομένη στιγμή. Οι γυναίκες είναι σκληρές... Αυτή ήταν μια απλή υπενθύμιση στον εαυτό μου και τους άλλους, πόσο όμορφες και υπέροχες είστε όλες εκεί έξω... ΤΟ'ΧΟΥΜΕ!!!».

Η Duff και ο σύντροφός της Matthew Koma, ανακοίνωσαν ότι θα αποκτήσουν ένα μικρό κοριτσάκι, τον Ιούνιο 2018, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία της σταρ με φουσκωμένη κοιλίτσα. Να σας θυμίσουμε ότι η Hilary, έχει ακόμη έναν γιο, τον 6χρονο Luca, από τον πρώην σύζυγό της Mike Cοmrie.

Δείτε τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved