Όλα όσα ένιωσε μετά την απώλεια της κόρης του τα αποτύπωσε σε αυτά τα σκίτσα (pics)

Υπάρχουν τρόποι να αντιμετωπίσεις την απώλεια του παιδιού σου;

 

Όλα όσα ένιωσε μετά την απώλεια της κόρης του τα αποτύπωσε σε αυτά τα σκίτσα (pics)

Δύσκολη απάντηση και προφανώς δεν είναι κοινή για όλους.Ο Carlyle John Workman βγήκε διέξοδο μέσα από την τέχνη και ειδικότερα τα σκίτσα.

Όταν έμαθε όταν ακόμα η γυναίκα του ήταν έγκυος, ότι το τέταρτο παιδί του θα πέθαινε, έφυγε η γη κάτω από τα πόδια του. Όπως περιγράφει στο boredpanda , «δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα ακούσουμε μια τέτοια είδηση. Νιώσαμε συντετριμμένοι. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν πώς να λέγαμε στα υπόλοιπα παιδιά μας ότι δεν επρόκειτο να αποκτήσουν τελικά αδελφούλα».

Στις 6 Ιουλίου 2018 γεννήθηκε η κόρη του Wren Ivy και θάφτηκε λίγο αργότερα. Ο πόνος τους μεγάλος όπως και η στήριξη που είχαν από τους γείτονες, τους φίλους και τους αγαπημένους τους.

Για τον Carlyle John Workman η τέχνη λειτούργησε ως διέξοδο να αντιμετωπίσει αυτή τη μεγάλη απώλεια. Τα σκίτσα του αντικατοπτρίζουν όλα όσα σκεφτόταν και ένιωσε τις τελευταίες εβδομάδες. Θέλει όμως τα σκίτσα του αυτά να βοηθήσουν όλους εκείνους τους ανθρώπους που έχασαν απροσδόκητα τα παιδιά τους ελπίζοντας ότι η τέχνη του «θα τους παρακινήσει να κοιτάξουν μέσα στο μυαλό ενός θλιμμένου γονιού».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved