Σύζυγος διάσημου τραγουδιστή πάσχει από καρκίνο του μαστού και φοβάται ότι της τον προκάλεσε η εξωσωματική!

Μετά από δύο έκτοπες κυήσεις και δύο αποβολές, η Λίντσεϊ Πάρφιτ φοβόταν ότι δεν θα κατάφερνε ποτέ να κάνει παιδί με φυσιολογικό τρόπο.

Σύζυγος διάσημου τραγουδιστή πάσχει από καρκίνο του μαστού και φοβάται ότι της τον προκάλεσε η εξωσωματική!

Χρειάστηκε να φτάσει 50 χρονών για να γίνει τελικά μητέρα, καθώς υποβλήθηκε σε εξωσωματική γονιμοποίηση. Ευτυχισμένος μπαμπάς ο frontman του συγκροτήματος Status Quo που γνωρίζει τεράστια επιτυχία στην Αγγλία.

Ο πολυεκατομμυριούχος και η σύζυγός του απέκτησαν δίδυμα, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι πριν από πέντε χρόνια. Όμως, η Λίντσεϊ, διερωτάται τώρα αν η εξωσωματική γονιμοποίηση ευθύνεται για τον καρκίνο μαστού που της παρουσιάστηκε και πρέπει να παλέψει μαζί του για να τον καταπολεμήσει.

Πρόσφατα ανακάλυψε μία κύστη στο στήθος, η οποία στην αρχή νόμιζε πως δεν ήταν τίποτα το σοβαρό όμως στην πραγματικότητα ήταν κακοήθης. Υπεβλήθη σε εγχείρηση προκειμένου να αφαιρέσει έναν όγκο ενώ υποβλήθηκε και σε χημειοθεραπείες για τρεις εβδομάδες συνεχίζοντας συγχρόνως και την ορμονοθεραπεία που της είχε προτείνει ο γιατρός της.

«Είμαι τυχερή γιατί ο καρκίνος δεν εξαπλώθηκε στους λεμφαδένες και ο χειρουργός μου είναι αισιόδοξος ότι όλα έγιναν στην ώρα τους και ότι όλα αντιμετωπίστηκαν σωστά», είπε η Λίντσεϊ η οποία όμως συνεχίζει να ανησυχεί για το αν ευθύνεται η εξωσωματική για όλα όσα της συμβαίνουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved