Ήρθε η ώρα να σας μιλήσω ειλικρινά για τις ψείρες

Η αλήθεια είναι ότι οι ψείρες είναι ο χειρότερος εφιάλτης μου! Ναι, ναι καλά διαβάζετε. Από μικρή (όπως βλέπετε και στη φωτογραφία παρακάτω) είχα μακριά μαλλιά. Πολύ μακριά μαλλιά!

Μαργαρίτα Νικολάου
Ήρθε η ώρα να σας μιλήσω ειλικρινά για τις ψείρες

Μου άρεσαν και τόσο η γιαγιά μου όσο και η μαμά μου, τα φρόντιζαν αρκετά. Όταν λέω μου τα φρόντιζαν, δεν εννοώ μόνο ότι μου τα βούρτσιζαν ή μου τα σαπούνιζαν, αλλά έκαναν ό,τι ήταν δυνατό να μου καθαρίσουν το κεφάλι κάθε φορά που ψείριαζα. Και πιστέψτε με… ψείριαζα αρκετές φορές. Τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο! Κάθε χρόνο. Από την Β’ μέχρι την Στ’ δημοτικού, οι ψείρες με επισκέπτονταν.

psires mallia

Η γιαγιά μου στο Καρπενήσι, χρησιμοποιούσε σπιτικά γιατροσόφια, ενώ από την άλλη η μαμά μου στην Αθήνα (οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι, οπότε η ζωή μου ήταν μοιρασμένη σε Αθήνα και Καρπενήσι) κάθε φορά που έβλεπε ψείρες στο κεφάλι μου, έτρεχε στο φαρμακείο και αγόραζε κάποιο προϊόν για να κάνει το «θαύμα» του!

Περιττό να σας πω, ότι καμία από τις δυο, ποτέ δεν σκέφτηκε να μου κόψει τα μαλλιά. Κάπως έτσι μεγάλωσα και ο φόβος για τις ψείρες ξανά ξύπνησε όταν έγινα μαμά και όταν έστειλα το γλυκό μου κοριτσάκι στο σχολείο. Όπως και εγώ, έτσι και εκείνη έχει μακριά μαλλιά. Οπότε φαντάζεστε το φόβο και τον τρόμο που ζω κάθε χρόνο.

psires mallia 1

Τώρα πια είναι 8,5 ετών και μέχρι στιγμής (κάνω το σταυρό μου) δεν έχω βρει ούτε ψείρα, ούτε κόνιδα στο κεφάλι της. Σε αυτό πρέπει να βοηθάει το Hedrin Protect & Go που είναι πανεύκολο στη χρήση και βοηθά στην προστασία ενάντια στις ψείρες. Τώρα βέβαια θα αναρωτηθείτε «Μα γιατί αυτό το προϊόν μανδαμ και όχι κάποιο άλλο;». Λοιπόν, επιλέγω το Hedrin Protect & Go, επειδή μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα ότι είναι το μόνο με βάση το νερό, είναι φιλικό για το κεφαλάκι της μικρής μου και επιπλέον δρα ως conditioner ξεμπερδεύοντας τα μαλλάκια της. Για να μην αναφέρω το υπέροχο άρωμα μάνγκο-πορτοκάλι που έχει.

Αν λοιπόν είστε μια μαμά που οι ψείρες είναι ένα μεγάλο άγχος δεν έχετε παρά να εμπιστευθείτε τα προϊόντα που εμπιστεύομαι εγώ. Αν πάλι καλές μου φίλες, την «πατήσατε» και οι ψείρες σας επισκέφθηκαν, πριν καλέσετε στο κομμωτήριο να κλείσετε ραντεβού για να κόψετε τα μαλλιά των παιδιών σας, δοκιμάστε - ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και τον τρόπο ζωή σας - κάποιο από τα προϊόντα Hedrin για την εξόντωση των ψειρών, Hedrin Solution, Hedrin Plus ή Hedrin Treat & Go.

Αν δεν σας φτάνει η εξομολόγησή μου, πληροφορίες για το προϊόν θα βρείτε από το επίσημο site του http://www.hedrin.gr/default.htm

Δείτε τα προϊόντα στη gallery που ακολουθεί και διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved