Οι ατάκες της Khloe Kardashian για την μητρότητα με τις οποίες θα ταυτιστείς

Η Khloe Kardashian έγινε για πρώτη φορά μανούλα πριν λίγο καιρό.

Οι ατάκες της Khloe Kardashian για την μητρότητα με τις οποίες θα ταυτιστείς

Μπορεί να μην έχει μεγάλη εμπειρία στο θέμα αυτό, ωστόσο έχει πει κάποιες ατάκες σχετικά με την μητρότητα με τις οποίες θα ταυτιστείς.

Ατάκα 1

«Δεν είχε χρειαστεί ποτέ να νανουρίσω μωρό και να πρέπει ταυτόχρονα να δουλέψω κιόλας. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα μάθω να τα καταφέρνω να τα διαχειρίζομαι όλα. Οι γυναίκες το κάνουν αυτό κάθε μέρα. Οπότε ξέρω ότι θα τα καταφέρω. Απλά έχω αγωνία γιατί είναι κάτι άγνωστο»

Ατάκα 2

«Δεν ξέρω πώς θα την αφήσω αύριο μόνη της όλη μέρα. Με φρικάρει αυτό. Αλλά πρέπει να γυρίσω στην δουλειά κάποια στιγμή. Οπότε θα είναι εντάξει. Έτσι μαμά; Δεν ξέρω τι να κάνω γιατί αγαπώ την καθημερινή μας ρουτίνα»

Ατάκα 3

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το μωράκι μου θα είναι ενός μηνός αύριο. Γιατί αυτό με κάνει ευτυχισμένη και λυπημένη παράλληλα; Ευχαριστώ Θεέ μου για το γλυκό μου φυστικάκι»

Ατάκα 4

«Δεν νιώθω ότι πρέπει να προετοιμάσω τον εαυτό μου για την γέννα με το να φρικάρω. Έχω δει οχτώ γέννες live και από κοντά. Οι γυναίκες φτιάχτηκαν γι αυτό. Είναι μια φυσική εμπειρία. Διαβάζω κάθε μέρα και ρωτάω τον γιατρό μου αν έχω απορίες. Οπότε ειλικρινά δεν φοβάμαι και τόσο. Φυσικά έχω λίγο άγχος που θα γεννήσω αλλά προσπαθώ να μην σκέφτομαι υπερβολικά κάτι το οποίο συμβαίνει όλη την ώρα»

Ατάκα 5

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που η κόρη μου θα είναι για πάντα κολλητή με την Chicago και την Stormi. Ο Θεός είναι μεγάλος! Ευχαριστώ κύριε για τις πριγκίπισσές μας»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved