Bruce Springsteen: Η κόρη του μεγάλωσε και είναι απλά, πανέμορφη (pics)

Η Jessica Springsteen είναι ιππέας και ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Bruce Springsteen: Η κόρη του μεγάλωσε και είναι απλά, πανέμορφη (pics)

Ο Bruce Springsteen και η σύζυγός του Patti Sciafla, όταν απέκτησαν τα τρία τους παιδιά, αποφάσισαν να μετακομίσουν σε μια φάρμα στο New Jersey, προκειμένου να τα προστατεύσουν από τα φώτα της δημοσιότητας και τους ενοχλητικούς παπαράτσι. Εκεί, η μικρή Jessica λάτρεψε τα άλογα, που ήταν αδυναμία και της μητέρας της και από την ηλικία, κιόλας, των 4 χρόνων έμαθε να ιππεύει.

Η αγάπη της για τα άλογα δεν περιορίστηκε εκεί. Σήμερα, η πανέμορφη 26χρονη κόρη του «θρύλου» της μουσικής είναι επαγγελματίας ιππέας και συμμετείχε στη ολυμπιακή ομάδα των ΗΠΑ. Το 2016, όμως, δεν κατάφερε να πάρει μέρος στην Ολυμπιάδα του Ρίο, καθώς τραυματίστηκε το άλογό της. Τώρα, όμως, η Jessica Springsteen προετοιμάζεται για τους επόμενους Ολυμπιακούς το 2020. Ο Bruce Springsteen έχει μεγάλη αδυναμία στη μοναχοκόρη του και βρίσκεται, πάντα δίπλα της στους ιππικούς αγώνες, που δίνει.

Γνωρίστε στην παρακάτω gallery την πανέμορφη Jessica Springsteen μέσα από φωτογραφίες, που έχει ανεβάσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved