Η Madonna και τα έξι παιδιά της είναι ο, τι καλύτερο στο Instagram (pics)

Η βασίλισσα της Ποπ έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια.

Η Madonna και τα έξι παιδιά της είναι ο, τι καλύτερο στο Instagram (pics)

Η Madonna είναι από τα πρόσωπα που έχουν επικριθεί, όσο κανένα άλλο, τόσο επί σκηνής, όσο και στην προσωπική της ζωή. Η αλήθεια είναι ότι η ίδια φροντίζει να «δίνει» δικαιώματα, που τη φέρνουν κάθε φορά στο επίκεντρο, όμως, η ίδια πάντα έκλεινε τα αυτιά της σε όσα ακούγονται και λέγονται για εκείνη.

Ακόμη και όταν αποφάσισε να υιοθετήσει τα 4 παιδιά της από το Μαλάουι, προκλήθηκαν αντιδράσεις, ενώ πολλοί σχολίασαν αμφισβήτησαν ποια ήταν τα πραγματικά της κίνητρα. Αλλά η Madonna και τότε, προσπάθησε να μη δώσει σημαία. Η γνώμη του κόσμου δεν την ένοιαζε και δεν είχε πρόβλημα να «τσαλακωθεί» ή να εκτεθεί η ίδια ή η οικογένεια της. Άλλωστε, ποιος θα ξεχάσει την περίοδο που βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Guy Ritchie και το γιο τους, Rocco ο οποίος δεν ήθελε να είναι με τη μητέρα του, αλλά με τον πατέρα του. Και ποιος θα ξεχάσει, που δημοσίως «ξεμπρόστιαζε» το γιο της και την απόφασή του να ζει με τον πατέρα του.

Αλλά, όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Η Madonna τα έχει βρει με το γιο της και μαζί με τα 6 της παιδιά απολαμβάνουν μοναδικές οικογενειακές στιγμές. Μάλιστα, συχνά ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τα παιδιά. Και είναι όλες οι φωτογραφίες, απολαυστικές.

Δείτε κάποιες από αυτές, στην παρακάτω photo gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved