Ξόδεψαν μία περιουσία σε εξωσωματικές και τελικά έκαναν παιδί χάρη σε… αντισυλληπτικό χάπι! (φωτό)

Ένα ζευγάρι που ξόδεψε μία περιουσία σε αποτυχημένες εξωσωματικές, τελικά απέκτησε παιδί, με φυσιολογική σύλληψη μάλιστα.

Ξόδεψαν μία περιουσία σε εξωσωματικές και τελικά έκαναν παιδί χάρη σε… αντισυλληπτικό χάπι! (φωτό)

Ο 37χρονος Ίαν Σκοτ Γκάρετ και η 35χρονη σύζυγός του Βίκυ για επτά ολόκληρα χρόνια προσπαθούσαν να κάνουν παιδί και μάλιστα ξόδεψαν παραπάνω από 20.000 λίρες για να γίνουν γονείς με εξωσωματικές. Όλες οι προσπάθειές τους έπεσαν στο κενό και τελικά η κυρία Γκάρετ έμεινε έγκυος φυσιολογικά αφού πρώτα έκοψε το αντισυλληπτικό χάπι που έπαιρνε για λίγους μήνες.

Οι ίδιοι πιστεύουν ότι το συγκεκριμένο αντισυλληπτικό χάπι διόρθωσε τις ορμόνες της Βίκυ και έτσι όταν το έκοψε, κατάφερε να πιάσει με φυσιολογική σύλληψη παιδί.
Το μωρό τους γεννήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, όμως αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε μονάδα νεογνών για πέντε μήνες αφού ο οισοφάγος του δεν είχε σύνδεση με το στομάχι του. Τελικά όλα πήγαν καλά και το παιδί είναι υγιέστατο και στην αγκαλιά των ευτυχισμένων γονιών του.

Πριν από χρόνια οι γιατροί είχαν πει στον Ίαν Σκοτ ότι δεν θα κατάφερνε ποτέ να αποκτήσει παιδιά εξαιτίας μίας θεραπείας που είχε κάνει όταν εμφάνισε όγκο στον εγκέφαλο. Έτσι, επτά χρόνια μετά από το συμβάν, το ζευγάρι αποφάσισε να προσπαθήσει μήπως γίνει το θαύμα. Προσπάθησαν και ξαναπροσπάθησαν μέχρι που απογοητεύτηκαν και είπαν να κάνουν τα πλάνα τους για τον γάμο και να δώσουν μία τελευταία ευκαιρία, με εξωσωματική, μήπως κατάφερναν να αποκτήσουν παιδί. Και αυτή η προσπάθεια έπεσε στο κενό και έτσι παράτησαν κάθε προσπάθεια.

Η γυναίκα του, μητέρα δύο παιδιών από άλλη σχέση, αποφάσισε να αρχίσει αντισυλληπτικά χάπια προκειμένου να ρυθμιστούν οι ορμόνες της. Πήρε τα χάπια για έξι μήνες και τα σταμάτησε και πριν προλάβει να προβεί σε μία ακόμα εξωσωματική, τελικά έμεινε έγκυος.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved