Στις 24 Μαΐου έγινε μαμά και τώρα τολμά να δείξει πώς μοιάζει το κορμί της (pics)

Η 33χρονη δεν κρύβει το πώς μοιάζει το κορμί της μετά τη γέννηση του γιου της!

Στις 24 Μαΐου έγινε μαμά και τώρα τολμά να δείξει πώς μοιάζει το κορμί της (pics)

Με τρεις φωτογραφίες της και ένα Insta story, η διάσημη μαμά έδειξε στους θαυμαστές της πώς είναι στην πραγματικότητα το κορμί της, μετά και τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της.

«Αυτό είναι ίσως το πιο δύσκολο ποστ που έχω κάνει ποτέ στο Instagram. Το σκέφτηκα πάνω από 1 εκατομμύριο φορές, αν έπρεπε να το δημοσιεύσω ή όχι. Αλλά στο τέλος κατέληξα ότι είναι σημαντικό να είμαι ανοιχτή και ειλικρινής για το σώμα μου μετά τον τοκετό με την ελπίδα ότι θα βοηθηθεί έστω και έναν ακόμη άνθρωπο εκεί έξω που παλεύει για τη δική του εικόνα. Αν ρίξετε μια ματιά στις φωτογραφίες μου, θα δείτε σε μία από αυτές ότι το σώμα μου έχει αλλάξει. Το δέρμα μου γύρω από το στομάχι μου είναι πολύ χαλαρό, είμαι 15 κιλά βαρύτερη από το παρελθόν και το μέγεθος του στήθους μου έχει αυξηθεί αρκετά σημαντικά. #SelfLove #LoveYourself #postpartum #Postpartumbody #MomOfTwo #MotherOfTwo», σχολίασε η Ali Fedotowsky κάτω από τις φωτογραφίες που δείχνουν πως πραγματικά μοιάζει το σώμα της μετά από δύο εγκυμοσύνες.

Η Fedotowsky εκτός από τον μόλις 2 μηνών γιο της, έχει και μια κόρη, την 2 ετών Molly Sullivan με τον σύζυγό της, Kevin Mano.

Δείτε τις φωτογραφίες της στην παρακάτω gallery και αγαπήστε το σώμα μας όπως και αν είναι!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved