Ελένη Μενεγάκη: Το απίθανο photo album της Μαρίνας της που γιορτάζει

Της Αγίας Μαρίνας (17/7) και η οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη έχει χαρές.

Ελένη Μενεγάκη: Το απίθανο photo album της Μαρίνας της που γιορτάζει

Το φετινό καλοκαίρι έχει ξεκινήσει ιδανικά για την παρουσιάστρια, η οποία οικογενειακώς απολαμβάνει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά. Αν και η Άνδρος είναι η βάση τους, η Ελένη Μενεγάκη, ο Μάκης Παντζόπουλος, τα τρία της παιδιά από το γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο και η μικρή Μαρίνα, φέτος, πέρασαν αρκετές μέρες στα Κουφονήσια.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή «Αποκαλυπτικά», σύσσωμη η οικογένεια την ονομαστική γιορτή της μικρής Μαρίνας θα την περάσει παραδοσιακά, στα Άχλα. Άλλωστε, μετά τη βάφτισή της φροντίζουν να στήνουν ένα τρικούβερτο γλέντι στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του Μάκη Παντζόπουλου, με παραδοσιακά εδέσματα και τραγούδι. Και το ίδιο σκοπεύουν να κάνουν και φέτος, για την απίθανη 3χρονη κόρη τους.

Άλλωστε, τις προηγούμενες ημέρες, η παρουσιάστρια ανέβασε αρκετές φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της, τρελαίνοντας τους followers της, με τις τσαχπίνικες πόζες της. Μάλιστα, όσοι την έχουν δει από κοντά, λένε ότι μοιάζει πολύ στη μαμά της. Δείτε τις φωτογραφίες της Μαρίνας, που έχει ανεβάσει στο Instagram της η Ελένη Μενεγάκη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved