Σπάνιο υλικό από το φωτογραφικό άλμπουμ της οικογένειας Καρντάσιαν

Μπορεί η ζωή των Καρντάσιαν να είναι καθημερινά πρωτοσέλιδο, υπάρχουν όμως μερικές λεπτομέρειες που λίγοι γνωρίζουν για την οικογένεια, πριν γίνει γνωστή και αποκτήσει το δικό της reality.

Σπάνιο υλικό από το φωτογραφικό άλμπουμ της οικογένειας Καρντάσιαν

Το mothersblog.gr βρήκε και σας παρουσιάζει σπάνιο φωτογραφικό υλικό με τα μικρότερα μέλη της οικογένειας, την Κιμ, την Κλόε, την Κόρτνεϊ και τον Ρομπ μαζί με τη μητέρα τους Κρις Τζένερ αλλά και παλιές ευτυχισμένες στιγμές των τριών παιδιών με τον πατέρα τους Γουίλιαμ ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από δέκα χρόνια.

«Κάθε χρόνο το καλοκαίρι μου λείπει περισσότερο ο πατέρας μου. Όταν ήμασταν μικρές οι αδερφές μου κι εγώ, μαζευόμασταν το βράδυ γύρω από το τραπέζι και μας ρωτούσε ποια ήταν η καλύτερη και η χειρότερη στιγμή της ημέρας» είχε γράψει παλιότερα η Κιμ για τον πατέρα της, του οποίου την απώλεια το 2003 από καρκίνο στον οισοφάγο, δεν κατάφερε να ξεπεράσει ποτέ.

Του είχε τεράστια αδυναμία, όπως βέβαια και τα άλλα τρία του παιδιά, η Κόρτνει, η Κλόε και ο Ρομπ. Όλοι τους έχουν στα οικογενειακά άλμπουμ δεκάδες φωτογραφίες μαζί του σε ευτυχισμένες τους στιγμές, να τους θυμίζουν τον πατέρα τους που τόσο πολύ αγαπούσαν. Δείτε φωτογραφίες της οικογένειας Καρντάσιαν την δεκαετία του '80.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved