Meghan Markle: Τα δάκρυα για τη φίλη της, Serena Williams

Η δημόσια συγκίνηση της δούκισσας του Sussex για την καλή της φίλη.

Meghan Markle: Τα δάκρυα για τη φίλη της, Serena Williams

Το απόγευμα του Σαββάτου (14/7) η Meghan Markle βρέθηκε μαζί με την Kate Middleton, στις κερκίδες του Wimbledon για τον τελικό των γυναικών στο τένις, ανάμεσα στη Serena Williams και την Angelique Kerber. Μάλιστα, η Meghan Markle, που έκανε και το ντεμπούτο της ως δούκισσα στο κορυφαίο αυτό αθλητικό γεγονός, είχε ακόμη έναν λόγο και ενδιαφέρον.

serena



Κι αυτό, διότι συνδέεται με μία μακρόχρονη και βαθιά φιλία με την κορυφαία τενίστρια, Serena Williams. Και δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το πλευρό της, σε μία τόσο σημαντική στιγμή, αφού η επιστροφή της στο τερέν μετά τη γέννηση της κόρης της, πριν λίγους μήνες, συνδυάστηκε με την παρουσία της στον τελικό.

Meghanmarklew 1



Ωστόσο, δεν κατάφερε να κερδίσει, όμως, τα λόγια της Serena Williams και η αφιέρωση της επιτυχίας της αυτής, σε όλες τις μαμάδες του κόσμου και περισσότερο στις εργαζόμενες, συγκίνησε τους πάντες. Ακόμη και την Meghan Markle, η οποία δεν έκρυψε τη συγκίνηση της για την προσπάθεια της αγαπημένης της φίλης. Και να σκεφτείτε ότι η Βασιλική οικογένεια και τα μέλη αυτής, πρέπει να είναι συγκρατημένα στην εκδήλωση των συναισθημάτων της, σε δημόσια events. Αλλά, η Meghan, μάλλον και σε αυτό, πήγε… κόντρα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved