Πρώτη φορά κάμπινγκ με τα παιδιά: Δείτε πώς θα οργανωθείτε καλύτερα

Πολλοί γονείς επιλέγουν το κάμπινγκ για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Πρώτη φορά κάμπινγκ με τα παιδιά: Δείτε πώς θα οργανωθείτε καλύτερα

Η αλήθεια είναι ότι το κάμπινγκ είναι μία οικονομική λύση για μία οικογένεια, που θέλει να κάνει λίγες ημέρες παραπάνω διακοπές. Όμως, είναι και μία ενδιαφέρουσα επιλογή, που θα χαρίσει στα παιδιά μία συναρπαστική εμπειρία. Επίσης, είναι μία καλή ευκαιρία για τα παιδιά να έρθουν σε άμεση επαφή με τη φύση, να κάνουν νέες γνωριμίες με άλλα παιδιά κι να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές, δίπλα στη θάλασσα. Επίσης, είναι μία ξεκούραστη επιλογή για τις μαμάδες, αφού δεν χρειάζεται κάθε φορά που θα πρέπει να πηγαίνουν στην παραλία να κουβαλάνε και να ξε-κουβαλάνε όλα τα συμπράγκαλα.

Αν, λοιπόν, το κάμπινγκ σάς αρέσει ως ιδέα, δείτε τότε παρακάτω, τι χρειάζεστε για να οργανωθείτε καλύτερα.

Σκηνή:

Στο εμπόριο υπάρχουν πολλές σκηνές, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες μία οικογένειας. Αν είναι πολυμελής, υπάρχουν εκείνες με δύο δωμάτια, ενώ για μία τριμελή οικογένεια ή με μικρά παιδιά, μπορείτε να πάρετε μία ευρύχωρη σκηνή.

Στρώματα:

Ωραία η ιδέα των… survivors, αλλά δεν χρειάζεται να δυσκολέψετε τη ζωή σας και κυρίως των παιδιών σας. Οπότε επιλέξτε για τον ύπνο, άνετα στρώματα, όπως εκείνα με αέρα. Επίσης, να έχετε μαζί σας, sleeping bag, σε περίπτωση που τα βράδια είναι παραπάνω δροσερά

camping

Ποδήλατο:

Εννοείται ότι δεν πάτε πουθενά χωρίς το ποδήλατο του παιδιού. Εξάλλου, το μπάνιο και το ποδήλατο είναι αυτά που θα θυμάται από το κάμπινγκ.

Αντικουνουπικό:

Χωρίς αυτό, επίσης, δεν πάτε πουθενά. Τα κουνούπια είναι από τα μείον, οπότε θα σας χρειαστεί

Φαρμακείο:

Σε αυτήν την περίπτωση, καλό είναι να συμβουλευτείτε τον παιδίατρο, τι πρέπει να πάρετε μαζί σας στο φαρμακείο. Συνήθως, περιλαμβάνονται: αμμωνία, κρέμα για εγκαύματα και τσιμπήματα, γάζες, οξυζενέ…

Τραπεζάκι με καρέκλες:

Από τα απαραίτητα που πρέπει να έχετε μαζί σας. Για τον καφέ, το φαγητό, να κάθεστε με γείτονες από το κάμπινγκ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved