Ναυτίες στην εγκυμοσύνη: Πώς μπορούν να βοηθήσουν οι μπαμπάδες στην άβολη κατάστασή σας

Προς μέλλοντες μπαμπάδες: Έτσι, μπορείτε να βοηθήσετε τη σύντροφό σας με τις ναυτίες στην εγκυμοσύνη.

Ναυτίες στην εγκυμοσύνη: Πώς μπορούν να βοηθήσουν οι μπαμπάδες στην άβολη κατάστασή σας

Οι ναυτίες στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, κυρίως, το πρώτο τρίμηνο, είναι η πιο δύσκολη και άβολη κατάσταση για μία μέλλουσα μαμά. Βέβαια, υπάρχουν και οι τυχερές, που τις περνούν ελαφριά ή δεν έχουν καθόλου. Όμως, υπάρχουν και οι έγκυες, που πραγματικά υποφέρουν. Κι επειδή, στο ταξίδι της εγκυμοσύνης δεν είναι μόνες τους, αλλά το μοιράζονται με τους συντρόφους τους, δείτε με ποιο τρόπο μπορούν να βοηθήσουν οι μέλλοντες μπαμπάδες!

Κατανοήστε, εκτιμήστε τι περνάει και ακούστε την

Η κατάσταση που βιώνει, είναι το λιγότερο άβολη. Πρέπει να την κατανοείτε, να τη στηρίζετε και αν μετά από ακόμη μία επίσκεψη στην τουαλέτα, επιστρέψει με νεύρα, δώστε τόπο στην οργή. Ή αποφύγετε σχόλια, που μπορεί να της προκαλέσουν νεύρα.

nayties

Ενημερωθείτε

Μιλήστε με το γυναικολόγο της για το τι μπορείτε να κάνετε κι εσείς για να τη βοηθήσετε. Τι μπορείτε να της φτιάξετε για πρωινό (τι ενδείκνυται και τι όχι στην κατάστασή της), ώστε να το βρει έτοιμο. Μπορείτε, επίσης, να ενημερωθείτε από το διαδίκτυο, όπου μπορείτε να βρείτε χρήσιμες συμβουλές.

Φτιάξτε της το κολατσιό

Αν η σύζυγός σας εργάζεται, φτιάξτε εσείς το κολατσιό της που θα πάρει μαζί στην εργασία της. Οι πρωινές ναυτίες και οι επισκέψεις στην τουαλέτα την αποδυναμώνουν, οπότε να είστε σίγουροι ότι θα εκτιμήσουν την πολύτιμη βοήθειά σας.

Να είστε υποστηρικτικοί

Πέρα από τα γλυκά λόγια, ένα χάδι, μία αγκαλιά, ένα φιλί. Ή αν αντέχετε και είστε μαζί της στην τουαλέτα, να ξέρετε ότι θα της δώσουν κουράγιο και θα ξέρει ότι δεν το περνάει μόνη της, αλλά έχει εσάς μαζί της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved