Το 2χρονο αγόρι αναστατώθηκε μόλις γεννήθηκε η αδελφή του - Οι φωτογραφίες που μας άγγιξαν

Δεν έχουν όλα τα μεγάλα αδέλφια την ίδια αντίδραση στον ερχομό του νέου μέλους.

Το 2χρονο αγόρι αναστατώθηκε μόλις γεννήθηκε η αδελφή του - Οι φωτογραφίες που μας άγγιξαν

Όλες οι μαμάδες, που περιμένουν δεύτερο παιδί, έχουν το ίδιο άγχος: ποια θα είναι η αντίδραση του μεγαλύτερου παιδιού στον ερχομό του νέου μέλους. Η αντίδραση δεν είναι ίδια σε όλα τα παιδιά. Είναι εκείνα, που υποδέχονται το νέο μέλος με ενθουσιασμό και μπαίνουν αμέσως, στο πετσί του νέου τους ρόλου.

Είναι εκείνα τα παιδιά, που στην αρχή είναι κάπως μουδιασμένα και είναι και τα παιδιά εκείνα (κυρίως, μικρότερης ηλικίας), που δεν βλέπουν με καλό μάτι τον ερχομό του μωρού. Στην τελευταία κατηγορία, ανήκει και ένα 2χρονο αγοράκι ο Jackson. Η φωτογράφος Jordan Burch πήγε να φωτογραφίσει το μωρό της οικογένειας, που μόλις γεννήθηκε.

Όπως περιγράφει η ίδια στο blog της, ο μικρούλης Jordan στην αρχή ήταν κάπως μουδιασμένος με τη νεογέννητη αδελφή του. Μόλις, όμως, είδε τη μαμά του να την παίρνει αγκαλιά, αναστατώθηκε και ξέσπασε σε κλάματα. Προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν και να του εξηγήσουν ότι με τον καιρό θα δεθεί με την αδελφούλα του και πως μεγαλώνοντας, θα ευχαριστεί τη μαμά του, που της χάρισε το μωρό.

Η φωτογράφος απαθανάτισε το ξέσπασμα του μικρού Jordan και οι φωτογραφίες, πραγματικά μας συγκίνησαν. Και σε πολλές μαμάδες θύμισε τη δική τους περίπτωση. Δείτε τις στην παρακατω photo gallery

Πηγή: popsugar

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved