Hot Summer Sales στο ΑVENUE

 Από τη Δευτέρα 9 Ιουλίου όμως, ξεκίνησε και επίσημα πια τις εκπτώσεις σε όλα του τα καταστήματα.

Hot Summer Sales στο ΑVENUE

Το αγαπημένο εμπορικό κέντρο όλης της οικογένειας, έχει αρχίσει τις καλοκαιρινές προσφορές εδώ και μέρες! Από τη Δευτέρα 9 Ιουλίου όμως, ξεκίνησε και επίσημα πια τις εκπτώσεις σε όλα του τα καταστήματα.

Ώρα για ανανέωση της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας με ξεκούραστα ψώνια και ευχάριστη βόλτα στον δροσερό και άνετο χώρο του AVENUE. Επισκεφθείτε το Υπερμάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, το JUMBO, το H&M και 60 ακόμα καταστήματα με τα πιο γνωστά brands και ανακαλύψτε προσφορές σε ρούχα, παπούτσια, καλλυντικά, αξεσουάρ και όχι μόνο. Μην χάσετε τις καλύτερες τιμές στις τελευταίες αγορές πριν από τις διακοπές.

Και αν τις καθημερινές δεν έχετε χρόνο για ψώνια μην ανησυχείτε… Την Κυριακή 15 Ιουλίου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, μπορείτε να απολαύσετε τις αγορές σας και να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις, αφού το AVENUE θα είναι ανοιχτό!

Avenue SummerRangers Schedule

Επιπλέον, τα μικρά σας δεν θα μείνουν παραπονεμένα, αφού στο εμπορικό κέντρο θα βρίσκονται οι Ναυαγοσώστες της Lifeguard Hellas, οι οποίοι θα τα βοηθήσουν να μεταμορφωθούν σε SUMMER RANGERS!

Και το καλοκαίρι, ο πιο ευχάριστος οικογενειακός προορισμός είναι το AVENUE!

Εμπορικό Κέντρο AVENUE. Λ. Κηφισίας 41-47 Μαρούσι 15123. Τ.2106100901

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved