Το μαγικό πλοίο του Μίκι Μάους «έδεσε» στον Πειραιά και σας το παρουσιάζουμε! (φωτογραφίες και βίντεο)

Ήταν σαν να κάναμε μια βόλτα μέσα στον μαγικό κόσμο της Disney που βλέπουμε στα κινούμενα σχέδια.

Το μαγικό πλοίο του Μίκι Μάους «έδεσε» στον Πειραιά και σας το παρουσιάζουμε! (φωτογραφίες και βίντεο)

Το κρουαζιερόπλοιο του Μίκι Μάους ή όπως ονομάζεται επίσημα «Disney Magic», της αμερικανικής εταιρείας κρουαζιέρας «Disney Cruise Line», έδεσε στο λιμάνι του Πειραιά για πρώτη φορά και είχαμε την ευκαιρία να το δούμε!

Όπου κι αν στεκόσουν έβλεπες χώρους που ήταν ειδικά διαμορφωμένοι για παιδιά, από σινεμά με τεράστιες οθόνες, παχνιδότοπους με φιγούρες της Disney, νεροτσουλήθρες, σκηνές για παραστάσεις και μουσικά δρώμενα ενώ παντού υπήρχαν γλυπτά με τις φιγούρες του Μίκι, της Μίνι, του Πλούτο και όλης της τρελοπαρέας που διασκεδάζει τα παιδιά μας.

Παρέχει µεγάλη επιλογή δραστηριοτήτων, µοναδικά σόου πυροτεχνηµάτων στη γέφυρα των πλοίων παρέα µε τους ήρωες της Disney και συναρπαστικές περιπέτειες σε κάθε προορισµό. Mε shows επιπέδου Broadway και musicals µε τους χαρακτήρες της Disney σε ψηφιακούς τρισδιάστατους κινηµατογράφους, προσφέρουν την απόλυτη εµπειρία σε µικρούς και µεγάλους σε ένα ταξίδι εν πλω.

Το «Disney Magic» ζυγίζει 83.338 τόνους, έχει μήκος 264 μέτρα και φιλοξενεί 2.700 επιβάτες ενώ τα μέλη του φτάνουν τα 1.005. Καθημερινά το πρόγραμμα ψυχαγωγίας μικρών και μεγάλων έχει να προσφέρει και κάτι διαφορετικό αφού οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τα shows ξέρουν πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλουν τα παιδιά.

Το κρουαζιερόπλοιο μπορούν να επισκεφτούν, κάνοντας κρουαζιέρα σε όλη τη Μεσόγειο, οικογένειες επιλέγοντας το πακέτο που θέλουν. Οι τιμές σε δίκλινες καμπίνες ξεκινούν από 400 ευρώ ενώ για τους πιο απαιτητικούς υπάρχουν και σουίτες που φτάνουν έως και τις 2.000 ευρώ.

Για την ώρα όμως μπορείτε να το απολαύσετε βλέποντας τις φωτογραφίες και το βίντεο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved