Σταματίνα Τσιμτσιλή: Για πρώτη φορά μετά από καιρό φωτογραφίζεται με τον γιο της (pics)

Είναι μια υπέροχη μαμά!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Για πρώτη φορά μετά από καιρό φωτογραφίζεται με τον γιο της (pics)

Από τη μέρα που αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολαμβάνει ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές μαζί με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, τις κόρες της, Νάγια και Μαίρη καθώς και τον τριών μηνών γιο της, Γιάννη.

Η παρουσιάστρια που έχει να δημοσιεύσει φωτογραφία που να δείχνει το μικρό της γιο από τις 14 Ιουνίου, χθες (12/7) έκανε τη διαφορά και δημοσίευσε φωτογραφία της που τη δείχνει να κρατά στην αγκαλιά της τον Γιάννη.

Η ίδια και η οικογένειά της βρίσκονται στην Πάρο όπου και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Στη φωτογραφία εκτός από την ευτυχισμένη μαμά και τον γιο της, βρίσκεται και η δημοσιογράφος Λίλα Κουντουριώτη, με τη Σταματίνα να σχολιάζει: «Μόνο ο Γιάννης δεν έφαγε παγωτό!»

Αν και ακόμη το μικρό τους αγγελούδι, δεν το έχουν βαφτίσει, η Σταματίνα με τον σύζυγό της είχαν αποφασίσει για το όνομα που θα του δώσουν πριν ακόμη γεννηθεί. Όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια η παρουσιάστρια στην εκπομπή της, το όνομα που είχαν διαλέξει ήταν το Ιωάννης Σοφός. Και επειδή τον έχουν τάξει και στον Άγιο Εφραίμ… Ιωάννης Εφραίμ Σοφός: «Συνήθως το πρώτο όνομα είναι που μένει. Δηλαδή και εγώ, πρώτα ο Θεός, που θα δώσουμε το Ιωάννης Εφραίμ, Γιάννη θα το φωνάζω το παιδί. Το Εφραίμ το δίνεις για να τιμήσεις τον Άγιο που πιστεύεις. Να αποτίσεις έναν φόρο τιμής».

Δείτε τη φωτογραφία με τη Σταματίνα και τον γιο της καθώς και όλες όσες φωτογραφίες έχει δημοσιεύσει μαζί του μέχρι στιγμής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved