Η απάντηση μίας μαμάς στους επικριτές της μέσα από μια σειρά συναρπαστικών φωτογραφιών

Μία μαμά φωτογράφος έδωσε την απάντηση της στους επικριτές, με τον καλύτερο τρόπο

Η απάντηση μίας μαμάς στους επικριτές της μέσα από μια σειρά συναρπαστικών φωτογραφιών

Η Lilia Alvarado είναι φωτογράφος και μητέρα δύο παιδιών. Αγαπημένο αντικείμενο της δουλειάς της είναι τα πορτρέτα, όπου πρωταγωνίστριες είναι κυρίως, οι δύο κόρες της. Μάλιστα, καθημερινά στο λογαριασμό της στο Instagram, ανεβάζει μέρος από τη δουλειά της. Και μπορεί οι περισσότεροι να σχολιάζουν με κολακευτικά λόγια, την πραγματικά εντυπωσιακή δουλειά της, όμως, υπάρχουν κι εκείνοι που την αμφισβητούν. Για την ακρίβεια, την κατηγορούν ότι οι φωτογραφίες της είναι επεξεργασμένες, χρησιμοποιώντας περισσότερο τα τεχνολογικά μέσα.

«Μέσω της φωτογραφίας προσπαθώ να εισέλθω στον κόσμο των δύο παιδιών μου, να κατανοήσω όλες τις παιδικές ιδιοσυγκρασίες και να αναδημιουργήσω αυτές τις μαγικές στιγμές που όλοι όταν έχουμε πια μεγαλώσει, τις κοιτάμε και χαμογελάμε. Αυτό σημαίνει ότι για να πετύχω το αποτέλεσμα, που επιθυμώ, θα χρησιμοποιήσω τα φωτογραφικά εργαλεία που θα με φέρουν πιο κοντά σε αυτό το όραμα. Το Photoshop είναι ένα από αυτά τα εργαλεία», εξήγησε η φωτογράφος.

Και πράγματι, το αποτέλεσμα είναι… ονειρικό. Οι φωτογραφίες της είναι, απλά, υπέροχες και σε αυτό έχουν συμβάλλει τα χρώματα, δημιουργώντας ένα σκηνικό, που σε ταξιδεύει. Δείτε στην παρακάτω photo gallery, ένα μέρος από τη δουλειά της, όπως το έχει ανεβάσει στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved