Φλορίντα Πετρουτσέλι: Γέννησε;

Γέννησε ή όχι τελικά;

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Γέννησε;

Εμείς εδώ στο Mothersblog παρακολουθούμε καθημερινά τους λογαριασμούς των διάσημων εγκύων στο Instagram. Ειδικά όταν πρόκειται δε, για Ελληνίδες διάσημες μέλλουσες μανούλες, μπαίνουμε στον λογαριασμό τους καθημερινά για να δούμε όχι μόνο τι δημοσιεύουν αλλά και αν γέννησαν.

Τις τελευταίες μέρες ωστόσο, παρατηρήσαμε ότι ο λογαριασμός της Φλορίντα Πετρουτσέλι στο Instagram έχει να ανανεωθεί εδώ και επτά ημέρες. Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε τελευταία στα social media είναι εκείνη που τη δείχνει να φορά ένα αέρινο λευκό φόρεμα, δίπλα στον Δήμο Βερύκιο.

Να σας θυμίσουμε ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της Happy Day είχε αποκαλύψει το πότε γεννάει η Φλορίντα: «Τι όμορφη έγκυος που είναι; Μια μικρή κοιλίτσα. Λεπτά χεράκια. Είναι πιο μικρό το χέρι της από το δικό μου. Νομίζω μέχρι τις 10 Ιουλίου περιμένει να γεννήσει. Με το καλό. Έχει μπει στο μήνα της το κορίτσι μας. Όλα με το καλό»!

Αποκαλύψεις για τον τοκετό όμως είχε κάνει και η ίδια η παρουσιάστρια με δηλώσεις της, λέγοντας μάλιστα ότι μέσα στην αίθουσα τοκετού ενδέχεται να είναι και ο άνδρας της: «Έχω μπει στο μήνα μου. Από μέρα σε μέρα γεννάω, αλλά δεν ξέρω ποια θα είναι τελικά. Ο γιατρός μου μου έχει πει τελευταία ημερομηνία την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου… Θα γεννήσω φυσιολογικά. Μετά από κουβέντα που είχαμε θα είναι στον τοκετό (ο άνδρας μου), εγώ δεν ήθελα, αλλά δεν θέλω και να του το στερήσω…».

Όλα δείχνουν λοιπόν πως η Φλορίντα μάλλον έχει γεννήσει και για αυτό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν υπάρχουν ενημερώσεις και φωτογραφίες!

Εν αναμονή λοιπόν... Για να δούμε έχει γεννήσει ή όχι ακόμη;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved