Η γνωστή ηθοποιός σταμάτησε να δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών της: Η δήλωση στο Instagram

Η γνωστή ηθοποιός από τη μέρα που έγινε για πρώτη φορά μαμά, δημοσίευε φωτογραφίες του γιου της που τώρα πια είναι 4 ετών και του μωρού της.

Η γνωστή ηθοποιός σταμάτησε να δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών της: Η δήλωση στο Instagram

Ο λογαριασμός της, πέρα από δικές της φωτογραφίες και του συζύγου της, είχε φωτογραφίες από τα επιτεύγματα του 4χρονου Sid και από την καθημερινότητά τους με το μωρό που ήρθε πριν λίγο καιρό στη ζωή τους.

Η ηθοποιός πριν μερικές εβδομάδες αποφάσισε να μην βάλει ποτέ ξανά φωτογραφίες με το πρόσωπο του μεγαλύτερου γιου της γράφοντας στο Instagram: «Δεν δημοσιεύω φωτογραφίες του Sid στον λογαριασμό μου ξανά και όχι μόνο επειδή δεν θέλω να τον αναγνωρίζουν και να διαταράσσουν την καθημερινότητά του, αλλά επίσης επειδή πιστεύω ότι δεν είναι δίκαιο να τον εκθέτω χωρίς τη συγκατάθεσή του!».

Η Jenny Mollen, που έχει ακόμη έναν γιο, τον 6 μηνών Lazlo, με τον σύζυγό της Jason Biggs, στο ίδιο post εξήγησε το λόγο για τον οποίο συνέχισε να δημοσιεύει φωτογραφίες του μικρού της γιου: «Ο Lazlo είναι μόνο ένα "κεφάλι", δεν βγαίνει από το σπίτι και συνέχεια κάνει μορφασμούς. Αλλά σύντομα θα μπλοκάρω και το δικό του πρόσωπο! Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!».

Ωστόσο, πριν δύο μόλις 24ωρα η σταρ πήρε απόφαση να μην δημοσιεύσει ποτέ ξανά τα χαρακτηριστικά και των δύο παιδιών της. Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram φαίνεται η ίδια να κρατά αγκαλιά τα παιδιά της, καλύπτοντας τα πρόσωπά τους σχολιάζοντας: «Αυτή είμαι εγώ! Δεν θα βάλω ξανά τα πρόσωπα των παιδιών μου!».

Και όπως φαίνεται άρχισε να τηρεί τη δήλωσή της καθώς τις τελευταίες ώρες, όσες φωτογραφίες βάζει με τα παιδιά της, τα χαρακτηριστικά τους δεν φαίνονται όπως στο παρελθόν.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved