Halle Berry: Για αυτό το λόγο έδειξε το πρόσωπο του γιου της στο Instagram

Η Halle Berry κατάφερε να εκπλήξει τους θαυμαστές της με μια φωτογραφία του 4 1/2 ετών γιου της Mateo Roberts, δείχνοντας μάλιστα για πρώτη φορά το πρόσωπό του.

Halle Berry: Για αυτό το λόγο έδειξε το πρόσωπο του γιου της στο Instagram

Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται στα νησιά Bora Bora για διακοπές με την οικογένειά της και αυτή είναι η πρώτη φορά που δείχνει δημόσια το πρόσωπο του γιου της.

Η ίδια όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσε να είναι προσεκτική σε ό,τι είχε να κάνει με την προστασία της ιδιωτικότητας των παιδιών της, ειδικά στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Νομίζω ήταν αρκετά δύσκολο...», ανέφερε η Halle Berry σε συνέντευξή της στην εκπομπή Extra, «Δεν μου αρέσει να δείχνω τα παιδιά μου, αλλά συνειδητοποιώ ότι οι δικοί μου άνθρωποι, οι άνθρωποι που είναι απαραίτητοι στη ζωή μου και εγώ στη δική τους, ότι θέλουν να τους συμπεριλαμβάνω μέσα σε ό,τι κάνω!».

Και πρόσθεσε: «Αλλά υπάρχει μια λεπτή γραμμή επειδή δεν θέλω να εκθέσω τα παιδιά μου... θέλω να τα προστατεύσω, οπότε σκέφτηκα... "Το μισό πρόσωπο είναι οκ να το δημοσιεύσω"».

paidia halle berry 16

Η Halle Berry και ο πρώην σύζυγός της Olivier Martinez, υποδέχτηκαν τον Maceo Robert τον Οκτώβριο του 2013. Η ηθοποιός έχει επίσης μια κόρη, την 10 ετών Nahla Ariela από προηγούμενη σχέση που είχε με τον Gabriel Aubry.

Όταν η ηθοποιός δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών της στα social media, συνήθως φροντίζει να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά τους.

Τον Οκτώβριο του 2016, δημοσίευσε μια φωτογραφία του Maceo Robert και της Nahla δείχνοντας μόνο τα χαμόγελά τους και το σώμα τους. Ένας από τους θαυμαστές της σχολίασε από κάτω: «Γιατί κρύβεις τα πρόσωπά τους; Είναι όμορφα παιδιά, γιατί δεν μας τα δείχνεις;»

Σε αυτό το σχόλιο η Halle απάντησε γράφοντας: «Παρατήρησα ότι το έχεις πει πολλές φορές αυτό σε φωτογραφίες μου, οπότε άσε με να γίνω σαφής. Δεν ντρέπομαι για τα παιδιά μου. Προσπαθώ να βρω δημιουργικούς τρόπους για να υπάρχουν στις αναρτήσεις μου, επειδή είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου, αλλά επίσης δουλεύω πολύ σκληρά και προσπαθώ να κρατώ την ταυτότητά τους κρυφή καθώς σκέφτομαι ότι είναι παιδιά ακόμη. Όταν μεγαλώσουν και θέλουν να μοιράζομαι τις φωτογραφίες τους στο internet, θα το κάνω, καθώς τότε θα αποφασίζουν εκείνα και όχι εγώ. Με καταλαβαίνεις; Εύχομαι να έχεις μια όμορφη μέρα!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved