Η Harper Beckham έγινε 7 και θυμόμαστε τις πιο αγαπησιάρικες στιγμές της στο Instagram

Η κόρη του David και της Victoria Beckham έγινε 7 χρόνων.

Η Harper Beckham έγινε 7 και θυμόμαστε τις πιο αγαπησιάρικες στιγμές της στο Instagram

Γενέθλια είχε η Harper Beckham, η μοναχοκόρη του διάσημου ζεύγους. Και από το πρωί της Τρίτης (10/7) τόσοι οι γονείς της έσπευσαν να της στείλουν τις τρυφερές διαδικτυακές τους ευχές. Άλλωστε, μία την έχουν και όλοι της φέρονται σαν… πριγκίπισσα. Και η Harper, όμως, είναι ένα γλυκό και όμορφο κορίτσι, που έχει αδυναμία σε όλη την οικογένειά της, με ένα ελαφρύ προβάδισμα στο μπαμπά της.


https://www.instagram.com/p/BlCsIvgB54_/



Άλλωστε, οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί, κάνοντας πολλά πράγματα. Και με τη Victoria Beckham, όμως, περνά πολύ χρόνο. Άλλωστε, η 7χρονη κόρη της ξέρει, μάλλον, καλύτερα απ’ όλους πώς να κάνει τη διάσημη μαμά της να γελάει. Όσο για τα σημερινά της γενέθλια, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, οι γονείς της, της αγόρασαν ένα πόνι, το οποίο θα έχουν στο στάβλο του νέου τους σπιτιού. Εξάλλου, στην Harper αρέσει η ιππασία και αυτό ήταν το καλύτερο δώρο, που θα μπορούσαν να της κάνουν.


https://www.instagram.com/p/BlDTVlzl5w5/

Δείτε στην παρακάτω photo gallery τις πιο αγαπησιάρικες στιγμές της Harper στο Instagram, μέσα από φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει οι γονείς της στους λογαριασμούς τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved