Για πρώτη φορά φωτογραφικός φακός απαθανατίζει τον γιο της Αντέλ!

Παρά το γεγονός ότι η Αντέλ έκρυψε την εγκυμοσύνη της από τα media και προσπάθησε, όσο γινόταν, να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ήρθε και η στιγμή για να απαθανατίσουν οι φωτογραφικοί φακοί τον μονάκριβο γιο της.

Για πρώτη φορά φωτογραφικός φακός απαθανατίζει τον γιο της Αντέλ!

Η διάσημη τραγουδίστρια εθεάθη να περπατά σε δρόμο του Λονδίνου ατημέλητη, σέρνοντας το καροτσάκι όπου καθόταν αμέριμνος ο 8 μηνών γιος της και παρακολουθούσε όλα όσα συνέβαιναν γύρω του.

Ο μικρός Άντζελο ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Νοέμβριο και μάλιστα η μαμά του είχε καταφέρει να αποπροσανατολίσει τους δημοσιογράφους που δεν γνώριζαν καν για την εγκυμοσύνη της τους προηγούμενους μήνες.

Δύο μήνες μετά τη γέννα του μικρού έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση σε βραδιά απονομής βραβείων και ήταν η πρώτη φορά που αναφέρθηκε στον άντρα της ζωής της λέγοντας πως αφιέρωνε το βραβείο που είχε κερδίσει στον μονάκριβο γιο της.

Το mothersblog.gr βρήκε τις πρώτες φωτογραφίες της ευτυχούς μαμάς με τον γιο της ο οποίος δείχνει να έχει πάρει κάτι από τη γλυκύτητα της μαμάς του στο πρόσωπο. Όσο για το ταλέντο της... Θα δείξει στο μέλλον αν το έχει κληρονομήσει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved