Kate Middleton: Με τον ίδιο σχεδιαστή και στις τρεις βαφτίσεις των παιδιών της

Η Kate Middleton παρέδωσε μαθήματα στυλ, γι’ ακόμη μία φορά.

Kate Middleton: Με τον ίδιο σχεδιαστή και στις τρεις βαφτίσεις των παιδιών της

Το απόγευμα της Δευτέρας (9/7) πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του πρίγκιπα Louis, του τρίτου γιου της Kate Middleton και του πρίγκιπα William. Και γι’ ακόμη μια φορά η δούκισσα του Κέιμπριτζ παρέδωσε μαθήματα στυλ και κομψότητας. Αλλά η κομψή εμφάνισή της δεν είναι το μόνο κοινό της τελευταίας βάφτισης με τις δύο πρώτες, των μεγαλύτερων παιδιών.

Η Kate Middleton, σε ακόμη μία σημαντική στιγμή της ζωής της επέλεξε να φορέσει δημιουργία Alexander McQueen. Το είχε κάνει στις βαφτίσεις του πρίγκιπα George και της πριγκίπισσας Charlotte, αλλά και στο γάμο της με τον πρίγκιπα William.

Στη βάφτιση του πρίγκιπα George είχε επιλέξει ένα απαλό κίτρινο φόρεμα. Στης πριγκίπισσας Charlotte ένα λευκό παλτό-φόρεμα (και είχε γίνει πολύς λόγος αν ήταν το ίδιο που έβαλε στον γάμο του πρίγκιπα Harry), ενώ στην τελευταία βάφτιση φόρεσε ένα λευκό φόρεμα, που το συνδύασε με ένα Jane Taylor καπέλο. Επίσης, στη βάφτιση της Charlotte, αλλά και του Louis είχε πιασμένα τα μαλλιά της με έναν ελαφρύ κότσο, ενώ στου George τα είχε αφήσει κάτω, σε ένα πιο girly look. Και στις τρείς, όμως, κέρδισε τις εντυπώσεις με την κομψότητά της.

Δείτε τις τρεις εμφανίσεις στην παρακάτω photo gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved