Πρίγκιπας Louis: Φόρεσε τα ίδια βαφτιστικά με τα αδέλφια του (pics)

Στα βήματα των δύο μεγαλύτερων αδελφών του και ο πρίγκιπας Louis.

Πρίγκιπας Louis: Φόρεσε τα ίδια βαφτιστικά με τα αδέλφια του (pics)

Το απόγευμα της Δευτέρας (9/7) έγινε η βάφτιση του μικρού πρίγκιπα Louis. Και, όπως ήταν αναμενόμενο το ενδιαφέρον όλων στράφηκε στο μυστήριο, αλλά και πάνω στον 11 εβδομάδων γιο του πρίγκιπα William και της Kate Middleton. Άλλωστε, αυτή ήταν η πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μετά την έξοδό του από το μαιευτήριο, στις 23 Απριλίου.

Και ο μικρός πρίγκιπας «έκλεψε» τις εντυπώσεις, με το πόσο ήρεμος έμοιαζε στην αγκαλιά της μαμάς του. Ωστόσο, δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν ότι ο πρίγκιπας Louis φορούσε το ίδιο βαφτιστικό με τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του, πρίγκιπα George και πριγκίπισσα Charlotte.


https://www.instagram.com/p/BlBAyMPHpOK/

Και η επιλογή του μεταξωτού ρούχου δεν είναι τυχαία. Πρόκειται για οικογενειακό κειμήλιο και είναι αντίγραφο του ιστορικού φορέματος, που φόρεσε για πρώτη φορά το 1841, η μεγαλύτερη κόρη της βασίλισσας Victoria, Victoria (είχε πάρει το ίδιο όνομα με τη μητέρα της).

Έκτοτε, το έχουν φορέσει 62 βασιλικά μωρά, συμπεριλαμβανομένων της βασίλισσας Ελισάβετ, του πρίγκιπα Κάρολου και του πρίγκιπα William. Επειδή, όμως, επρόκειτο για ένα εύθραυστο ρούχο, σχεδιάστηκε η ρέπλικά του, το 2008 από τη βοηθό της βασίλισσας Ελισάβετ, Angela Kelly.

Δείτε στην παρακάτω photo gallery τα βασιλικά μωρά να φορούν το ιστορικό βαφτιστικό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved