Γέννησε δίδυμα στη μέση αυτοκινητόδρομου! (βίντεο)

Πόσες φορές ακούμε καθημερινά για μητέρες οι οποίες δεν κατάφεραν να φτάσουν εγκαίρως στο νοσοκομείο για να γεννήσουν, καθώς το μικρό τους ήταν αρκετά βιαστικό και έτσι γέννησαν σε διάφορα σημεία, ή ακόμα και μέσα στο αυτοκίνητο;

Γέννησε δίδυμα στη μέση αυτοκινητόδρομου! (βίντεο)

Η περίπτωση πάντως της Λάινετλ Χέιλς δεν είναι καθόλου συνηθισμένη αφού γέννησε στην εθνική οδό της Νεβάντα, όχι ένα αλλά δύο μωρά!

Η νεαρή γυναίκα είχε βρεθεί σε ένα ξενοδοχείο αρκετά μακριά από το σπίτι της για να περάσει το σαββατοκύριακο με φίλους διασκεδάζοντας. Ο σύζυγός της έμεινε στο σπίτι για να τελειώσει κάποιες δουλειές και θα πήγαινε κοντά της. Κανένας από τους δύο δεν περίμενε εξάλλου ότι η Λάινετλ θα γεννούσε μιας και βρισκόταν ακόμα στην 30η εβδομάδα κύησης των διδύμων της.

Άρχισε όμως ξαφνικά να έχει έντονες συσπάσεις και έτσι ένας φίλος την έβαλε στο αυτοκίνητο για να την μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Τα μωρά όμως μάλλον δεν είχαν... όρεξη να περιμένουν και έτσι ο οδηγός του αυτοκινήτου αναγκάστηκε να σταματήσει στην εθνική οδό και μάλιστα στην καρδιά της ερήμου της Νεβάντα!
Ο φίλος της Λάινετλ πήρε τηλέφωνο τις πρώτες βοήθειες και ενημέρωσε πού ακριβώς βρίσκονταν ώστε να φτάσει στην περιοχή ασθενοφόρο. Την ώρα, όμως, που μιλούσε -η κλήση όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις καταγράφεται- έντρομος τους ενημέρωσε ότι τα μωρά γεννιούνται.

Όμως τα νερά της δεν είχαν σπάσει και έτσι η μητέρα των διδύμων τρύπησε τον σάκο μόνη της με τα νύχια της. Πρώτα γέννησε ένα αγοράκι το οποίο όμως δεν είχε καθόλου αναπνοή. Στη δύσκολη αυτή στιγμή η γυναίκα οπλίστηκε με θάρρος, πήρε το μωρό της αγκαλιά και άρχισε να του κάνει τεχνητές αναπνοές για να το επαναφέρει. Και τελικά τα κατάφερε.

Γεννώντας και το δεύτερο μωρό -και αυτό αγοράκι- κατέφθασαν και οι πρώτες βοήθειες. Η μητέρα και τα μωρά μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο ώστε να τους παρασχεθεί η απαραίτητη φροντίδα. Τα δίδυμα αγοράκια θα πρέπει να παραμείνουν στο νοσοκομείο μέχρι το φθινόπωρο καθώς γεννήθηκαν αρκετά πρόωρα και με βάρος που δεν ξεπερνούσε τα 1300 γραμμάρια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved