Εντυπωσιακό! Ο γιος της Liz Hurley μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος

Ο Damian Harley έγινε, κιόλας, 16 χρόνων.

Εντυπωσιακό! Ο γιος της Liz Hurley μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος

Τον Απρίλιο του 2002 ήρθε στον κόσμο ο καρπός ενός επεισοδιακού έρωτα ανάμεσα στην Liz Hurley και τον Αμερικανό πολυεκατομμυριούχο, Steve Bing. Και λέμε επεισοδιακό, καθώς εκείνος αρνιόταν ότι το παιδί ήταν δικό του. ξεκίνησε ένας δικαστικός αγώνας, που τα είχε όλα, όπως κι ένα τεστ πατρότητας. Το τεστ DNA έδειξε ότι ο Steve Bing ήταν ο πατέρας και το δικαστήριο του επέβαλλε ένα τεράστιο ποσό (1.8 εκ. δολάρια) να πληρώσει για την ανατροφή του παιδιού.

Χρήματα τα οποία η ηθοποιός αρνήθηκε. Η Liz Hurley μεγάλωσε έδωσε το επίθετο της στο παιδί και ανέλαβε να το μεγαλώσει μόνη, αν και για αρκετά χρόνια μεγάλωσε μαζί με τον πρώην σύζυγο της, τον Ινδό μεγιστάνα Arun Nayar. Νονοί του Damian είναι ο Hugh Grant (τον αποκαλεί θείο και του έχει μεγάλη αδυναμία), ο David Beckham, αλλά και ο Elton John!

Σήμερα, ο Damian είναι 16 χρόνων, πηγαίνει σχολείο ενώ παράλληλα εργάζεται ως ηθοποιός και μοντέλο, που είναι απόλυτα λογικό, με τέτοια ομορφιά. Ζει με τη μητέρα του στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία, ενώ είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα social media, ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά του με φίλους, από επαγγελματικές του δουλειές, με τον «θείο» του Hugh Grant κι εννοείται με τη διάσημη μαμά του.

Δείτε, λοιπόν, στην παρακάτω photo gallery, το γιο της Liz Hurley.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved