Ανακάλυψε τη νέα high summer & partywear συλλογή των Monsoon Children

Οι φετινές καλοκαιρινές συλλογές των Monsoon Children επιφυλάσσουν τα πιο εντυπωσιακά outfits για τα παιδιά – για εμφανίσεις που θα τα κάνουν να ξεχωρίσουν στις καλοκαιρινές τους διακοπές από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Ανακάλυψε τη νέα high summer & partywear συλλογή των Monsoon Children

Τα beachwear και partywear pieces της φετινής καλοκαιρινής συλλογής διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία σε φορέματα για καλοκαιρινά πάρτι αλλά και μαγιό με πιο tropical patterns για τις ανέμελες βουτιές στη θάλασσα και τα παιχνίδια κάτω από τον ήλιο!

Για τις μικρές μας fashionistas, οι επιλογές στα μαγιό και beachwear έχουν μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση που χαρακτηρίζεται από έντονα χρώματα, φλοράλ prints και πρωτότυπα μοτίβα, πάντα με την υπογραφή της Monsoon. Τα εντυπωσιακά φορέματα από την άλλη, κινούνται περισσότερο σε παστέλ αποχρώσεις, ταξιδεύοντας τις μικρές μας Monsooners σε παραμυθένιους κόσμους.

Η partywear συλλογή αποτελείται από μια σειρά από fashion pieces με ανάλαφρα υφάσματα, χαρίζοντας μια πιο ρομαντική νότα στο ντύσιμο. Οι μικρές Monsooners ζουν το δικό τους πριγκιπικό παραμύθι, αφού η δαντέλα, το τούλι και τα φρου φρου είναι τα κύρια στοιχεία που διακοσμούν τα μοναδικά super girly party dresses και αξεσουάρ της συλλογής. Την τελευταία πινελιά για μια ολοκληρωμένη και stylish εμφάνιση, δίνουν τα hair αξεσουάρ με τους μεγάλους φιόγκους, τα κομψά και λεπτεπίλεπτα παπουτσάκια και τα τσαντάκια σε σχήμα καρδιάς, τα οποία κάνουν ακόμη πιο παραμυθένιο το look της μικρής Μonsooner.

Η γκαρνταρόμπα για φέτος θα γεμίσει με τα πιο ονειρεμένα outfits, συνδυάζοντας τα πολύχρωμα και παιχνιδιάρικα σχέδια για κάθε καλοκαιρινή εξόρμηση των μικρών Monsooners.

Μπες και εσύ στον παραμυθένιο κόσμο των Monsoon Children & Accessorize και διάλεξε τα αγαπημένα σου κομμάτια από τη νέα high summer και partywear συλλογή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved