Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Σήμερα είναι από τις πιο διάσημες παρουσιάστριες εκτός Ελλάδας και φροντίζει με κάθε ευκαιρία να διαδίδει τις ομορφιές της πατρίδας της αλλά και την ελληνική κουλτούρα και λεβεντιά.

Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Θεωρείται μία από τις πιο σέξι παρουσίες στη διεθνή showbiz και συχνά δίνει συμβουλές για καθημερινή σωστή διατροφή και άσκηση. Μήπως την αναγνωρίσατε από το πάντα λαμπερό χαμόγελό της;

Δεν είναι άλλη από τη Μαρία Μενούνος η οποία αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα. Αφορμή για την επίσκεψή της στάθηκε η βάπτιση της κόρης της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα καθώς ήταν μία από τις τρεις νονές της μικρής. Και η ίδια είπε να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου και να κάνει και τις διακοπές της, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύντροφό της Κέβιν με τον οποίο είναι ζευγάρι πάνω από μία δεκαετία.

Η Μαρία έχει πάντα στην καρδιά της την Ελλάδα ενώ ως ελληνοπούλα που είναι, διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με την οικογένειά της. Σε μία παλιότερη εκ βαθέων εξομολόγησή της, η ίδια είχε πει για την οικογένειά της με καμάρι: «Οι γονείς μου ήρθαν στην Αμερική για καλύτερη ζωή. Όταν ήμουν ακόμα μικρή, έπρεπε να πηγαίνω στη δουλειά με τους γονείς μου γιατί δεν είχαν χρήματα για νταντά, κι έτσι από τη στιγμή που μπορούσα να βοηθήσω, βοήθαγα κι εγώ τη μητέρα μου που καθάριζε νυχτερινά κέντρα, σφουγγαρίζοντας πατώματα».

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες της οικογένειάς της, η Μαρία Μενούνος θυμάται με πολύ τρυφερότητα τα παιδικά της χρόνια, αν και χρειάστηκε να δουλέψει από πολύ νωρίς –ήταν μόλις 13 ετών- για να μπορέσει και η ίδια να σταθεί στα πόδια της. «Καλύτερα που ήταν έτσι τα πράγματα, γιατί έμαθα πώς να δουλεύω σκληρά και τι είναι η οικογένεια, αφού ήμασταν συνέχεια μαζί» είχε δηλώσει η ίδια. Δείτε την στις παρακάτω φωτογραφίες σε παιδική ηλικία που ανακάλυψε το mothersblog.gr αποκλειστικά για εσάς...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved