Justin Timberlake-Jessica Biel: Η υπέροχη οικογένειά τους, μέσα από φωτογραφίες που τα «σπάνε»

Είναι από τα ωραιότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ και δε νομίζουμε να έχει κάποιος αντίθετη γνώμη.

Justin Timberlake-Jessica Biel: Η υπέροχη οικογένειά τους, μέσα από φωτογραφίες που τα «σπάνε»

Ήταν το 2007 κι ενώ ο Justin Timberlake είχε χωρίσει από την επί 3 χρόνια σύντροφό του, Cameron Diaz, όταν γνώρισε την Jessica Biel. Η νεαρή ηθοποιός γοήτευσε αμέσως, το νεαρό τραγουδιστή και σούπερ σταρ εκείνη την εποχή, αφού η απόφασή του να ακολουθήσει σόλο καριέρα, αποδείχτηκε σοφή.

Οι δυο τους δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι και το 2011 αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν κι έναν χρόνο αργότερα παντρεύτηκαν σε μία ρομαντική τελετή, στην Ιταλία. Το 2015 γεννήθηκε ο γιος τους, Silas που ήρθε να συμπληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού, που θεωρείται από τα ομορφότερα και πιο ταιριαστά ζευγάρια της διεθνούς showbiz.

Αν και σταρ πρώτης γραμμής, έχουν καταφέρει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ με κάθε ευκαιρία δηλώνουν δημοσίως πόσο ερωτευμένοι παραμένουν, μετά από τόσα χρόνια σχέσης. Και τον έρωτα αυτόν, μπορείς να τον διαπιστώσεις ρίχνοντας μία ματιά στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Το ζευγάρι αρκετά συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους, ενώ σε αρκετές από αυτές πρωταγωνιστεί και ο γιος τους. Η τελευταία υπέροχη φωτογραφία που ανέβασε ο Justin Timberlake, ήταν από το πρόσφατο ταξίδι τους, στο Παρίσι.

Δείτε στην παρακάτω photo gallery, περισσότερες φυτογραφίες της όμορφης οικογένειάς τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved