Δείτε πώς είναι 10 γυναίκες χωρίς μακιγιάζ και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Πώς το μακιγιάζ μπορεί να μεταμορφώσει μία γυναίκα!

Δείτε πώς είναι 10 γυναίκες χωρίς μακιγιάζ και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Είναι γεγονός ότι τα πρότυπα ομορφιάς και οι διαφορετικές αντιλήψεις ποικίλλουν σε ολόκληρο τον κόσμο. Αν και η ομορφιά είναι υποκειμενική κι εξαρτάται από τι ορίζει κανείς «όμορφο». Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια που η Τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και τα social media είναι μέρος της καθημερινότητας μας, τείνει να χαθεί και η φυσική ομορφιά.

Και δεν αναφερόμαστε σε ένα απλό μακιγιάζ, που θα σε κάνει να δείξεις ομορφότερη, αλλά στα μέσα που μπορούν πραγματικά να μεταμορφώσουν μία γυναίκα. Και η εικόνα που έχεις απέναντί σου, να μην ανταποκρίνεται, καν, στην πραγματικότητα. Σε χώρες της Ασίας, όπως η Κίνα, το μακιγιάζ έχει περάσει σε άλλο επίπεδο.

Νεαρά κορίτσια όχι απλά βάφονται για να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά τους, αλλά δημιουργούν νέα με τη βοήθεια πλαστών επεκτάσεων δέρματος, ψεύτικων βλεφαρίδων κλπ. Ενδεικτικές είναι οι εικόνες που δημοσιεύει το boredpanda, όπου βλέπουμε μακιγιαρισμένες γυναίκες από την Κίνα, να αφαιρούν τα πρόσθετα υλικά. Και η εικόνα τους χωρίς αυτά, θα σας εκπλήξει, πραγματικά.

Δείτε τις στην παρακάτω photo gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved