Ποια διάσημη μαμά δήλωσε ότι δε θέλει με τίποτα να κάνει άλλο ένα παιδί και γιατί;

Δεν πάει με τίποτα το μυαλό σας..

Ποια διάσημη μαμά δήλωσε ότι δε θέλει με τίποτα να κάνει άλλο ένα παιδί και γιατί;

Είναι μια από τις διασημότερες τηλεπερσόνες που έχει περάσει με επιτυχία τόσο από το χώρο της παρουσίασης όσο και από αυτόν της υποκριτικής. Είναι ξανθιά, όμορφη και έχει στεφθεί δύο φορές "Συγγραφέας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νέα Υόρκη".

Ναι, η μαμά που δήλωσε ότι δε θέλει με τίποτα άλλο ένα παιδί είναι η Kristin Cavallari, η οποία βέβαια είναι ήδη μαμά τριών παιδιών. Η Kristin σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε μεταξύ άλλων «Λατρεύω που έχω τρία παιδιά. Πιο συγκεκριμένα, λατρεύω που είναι δύο αγόρια και ένα κορίτσι. Νιώθω ότι έχω μια ολοκληρωμένη οικογένεια και είμαι καλά με αυτό».

kristincavallari 34490422 177077982938074 3980409831180730368 n

Η τηλεπερσόνα έχει αποκτήσει μαζί με τον σύζυγό της και ποδοσφαιριστή Jay Cutler, την Saylor James πριν δυόμιση χρόνια, τον Jaxon Wyatt πριν τέσσερα και τον Camden Jack πριν έξι. Στην ίδια συνέντευξη είπε «Νιώθω ότι είμαστε πολύ καλά. Τα παιδιά είναι σε μια ηλικία που έχουν αρχίσει να ανεξαρτητοποιούνται και έτσι δεν χρειάζεται να τρέχω όλη μέρα πίσω από πάνες και μπιμπερό! Δε θέλω να επιστρέψω πίσω σε αυτή τη φάση».

Δείτε φωτογραφίες της διάσημης μαμάς με τα παιδιά της στην gallery που ακολουθεί..

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved