Χόλυ Μάντισον: H πρώην σύντροφος του Χιου Χέφνερ, τρεις μήνες μέτα την γέννηση της κόρης της! (Φωτογραφίες)

Μόλις τρεις μήνες μετά τον τοκετό, η Χόλυ Μάντισον φωτογραφίζεται αγκαλιά με την υπέροχη κόρη της, εκπλήσσοντας τους πάντες με το υπέροχο κορμί της!

Χόλυ Μάντισον: H πρώην σύντροφος του Χιου Χέφνερ, τρεις μήνες μέτα την γέννηση της κόρης της! (Φωτογραφίες)

Με ροζ μπικίνι η όμορφη μανούλα έχει καταφέρει να επαναφέρει την φόρμα της ακολουθώντας συγκεκριμένη διατροφή και καθημερινή άσκηση!

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της είχε πάρει είκοσι κιλά και μέχρι τώρα έχει χάσει τα δεκαπέντε. Για τα πέντε κιλάκια που έχουν απομείνει δηλώνει: «Ποιος νοιάζεται για τα επιπλέον 5 κιλά, σημασία έχει που είμαι υγιής και έχω κάνει ότι καλύτερο μπορούσα».

Να θυμίσουμε ότι η γέννηση του μωρού της καταγράφτηκε από τις κάμερες για τις ανάγκες του ριάλιτι που συμμετέχει. «Είχα πολύ άγχος για τον τοκετό αλλά με τις κάμερες γύρω μου ηρέμησα και ένιωθα καλύτερα. Ξέρω ότι ακούγεται περίεργο αλλά έτσι είναι», συμπληρώνει.

Από ότι φαίνεται και στις φωτογραφίες έχει πετύχει τον στόχο της σχετικά με την εμφάνιση της. Πριν μερικές μέρες οι φωτογράφοι την «πέτυχαν» έξω από το σπίτι της στην Νεβάδα με ένα γκρι σορτς και ένα ροζ τοπάκι να πηγαίνει για τρέξιμο και ήταν σε πραγματικά πολύ καλή φόρμα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved