Το μήνυμα πόσο ισχυρά είναι τα κορίτσια, μέσα από φωτογραφίες που θα σας καθηλώσουν

«Η δύναμη είναι η νέα ομορφιά»! Ένα ισχυρό μήνυμα μέσα από φωτογραφίες μικρών κοριτσιών

Το μήνυμα πόσο ισχυρά είναι τα κορίτσια, μέσα από φωτογραφίες που θα σας καθηλώσουν

Η Kate T. Parker είναι φωτογράφος από την Ατλάντα και αυτό που της άρεσε πάντα, ήταν να «αιχμαλωτίζει» με το φακό της, σκηνές της καθημερινότητας. Ωστόσο, αποφάσισε να αλλάξει ρότα στα θέματα που απαθανάτιζε, όταν συνειδητοποίησε ότι τελικά οι αγαπημένες της εικόνες ήταν εκείνες, όπου τα κορίτσια ήταν «αιχμαλωτισμένα» σε αυθεντικές στιγμές, μέσα από την καθημερινότητά τους.

Και αυτές οι στιγμές περιλάμβαναν παιγνίδι στην ύπαιθρο, στα χώματα, κορίτσια βρώμικα με λάσπες, με χτυπημένα γόνατα, ιδρωμένα και με ανακατεμένα μαλλιά. Αυτές οι εικόνες ήταν η έμπνευση για το πρότζεκτ της, «Η δύναμη είναι η νέα ομορφιά», όπου μέσα από μία σειρά φωτογραφιών θέλει να δείξει (και να στείλει το μήνυμα) ότι ένα κορίτσι μπορεί να είναι όμορφο και χωρίς να είναι ατσαλάκωτο.

Ένα κορίτσι με βρώμικα, από το παιγνίδι ρούχα, μπορεί να είναι εξίσου όμορφο και με το κορίτσι με καθαρό φορεματάκι, τα πιασμένα και καλοχτενισμένα μαλλιά και τα γυαλιστερά παπούτσια. Ένα κορίτσι μπορεί να είναι όμορφο όταν παίζει με τις κούκλες, αλλά και όταν παίζει μπάλα στην αλάνα. Ναι, τα κορίτσια μπορούν να είναι δυνατά, βρώμικα, ανταγωνιστικά και ισχυρά.

Η Kate T. Parker στο πρότζεκτ αυτό έχει πρωταγωνίστριες στις φωτογραφίες τις δύο κόρες της και τις φίλες τους. Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery, όπως δημοσιεύτηκαν στο popsugar.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved