Απίστευτη ιστορία: Δίχρονη ξαναπερπάτησε μετά από ακρωτηριασμό που της προκάλεσε ο πατέρας της κατά λάθος!

Μόνο συγκίνηση μπορεί να προκαλέσει η ιστορία της μικρής Αϊρλαντ από την Τάμπα των ΗΠΑ.

Απίστευτη ιστορία: Δίχρονη ξαναπερπάτησε μετά από ακρωτηριασμό που της προκάλεσε ο πατέρας της κατά λάθος!

Πριν από έναν περίπου χρόνο η μικρούλα, μόλις είχε αρχίσει να κάνει τα πρώτα της βήματα. Ένα πρωινό λοιπόν κι ενώ ο μπαμπάς της κούρευε το γκαζόν στον κήπο του σπιτιού, η μικρή έτρεχε.

Η μητέρα προσπαθούσε να τον σταματήσει αλλά λόγω του θορύβου της μηχανής δεν την άκουσε με αποτέλεσμα να κάνει απότομη κίνηση και να ακρωτηριάσει τα πόδια της κόρης του. Η μικρή αμέσως κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπέβληθη σε χειρουργική επέμβαση με τους γιατρούς να μην είναι και τόσο αισιόδοξοι.

Η μικρή όμως ήθελε τόσο πολύ να ξαναπερπατήσει, που μετά από επτά επεμβάσεις κατάφερε να κάνει τα πρώτα της βήματα με προσθετικά πόδια. Αφού της τα τοποθέτησαν, η μικρή αμέσως σηκώθηκε και ξεκίνησε να περπατά. Φυσικά όλοι δάκρυσαν από χαρά και συγκίνηση ενώ ο πατέρας της, δεν μπορούσε να σταματήσει να την φιλά.

«Είμαι άφωνος και τόσο περήφανος. Είναι η ηρωίδα μου, είναι ο άγγελός μου», δήλωσε ο πατέρας ενώ η μητέρα συμπλήρωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα γυρίσουμε στο σπίτι αλλά έχουμε και αγωνία για το πώς θα γίνουν όλα. Αλλά ξέρω πως θα τα καταφέρουμε. Αν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, μπορούμε να κάνουμε τα πάντα».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved