Φλαμίνγκο παντού! Ιδέες και θέματα, όπου «κολλάνε» κι αυτό το καλοκαίρι

Μήπως, σας έχουν λείψει τα φλαμίνγκο;

Φλαμίνγκο παντού! Ιδέες και θέματα, όπου «κολλάνε» κι αυτό το καλοκαίρι

Η αλήθεια είναι ότι πέρυσι το καλοκαίρι, «μπουχτίσαμε» να βλέπουμε παντού γύρω μας, φλαμίνγκο. Στην παραλία; Σε πάρτι; Σε ζαχαροπλαστεία; Τα πανέμορφα αυτά ροζ πτηνά, ήταν πάντα μπροστά σου, λες και σε καταδίωκαν. Ένιωθες ότι δεν θα τους γλιτώσεις, ακόμη κι αν πας να κρυφτείς σε κάποια σπηλιά. Και δίκιο έχεις. Γιατί δεν αποκλείεται, ακόμη και στη σπηλιά να βρεις ένα… διακοσμητικό φλαμίνγκο.

Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση, να είσαι μία από τις πολυάριθμες φίλες της μόδας αυτής. Και να ψάχνεις ιδέες για περισσότερα φλαμίνγκο στη ζωή σου. Και ναι, σου έχουμε πολλές ιδέες, που ανακαλύψαμε στο Instagram. Αν δε μπορείς, χωρίς το ροζ πτηνό και θέλεις να το βλέπεις συνέχεια, μπορείς να το κάνεις σχέδιο στα νύχια σου. Μπορείς να αγοράσεις ένα μπλουζάκι ή μία κούπα. Ακόμη και μπρελόκ. Ή να πάρεις ένα μαξιλάρι να κοιμάσαι μαζί του.

Αν δεν είσαι τόσο «εθισμένη», κι έχεις γενέθλια το καλοκαίρι, άνετα μπορεί να σταθεί ως θέμα στο πάρτι. Αλλά και στο πάρτι της μικρής σου κόρης μπορεί να είναι ωραίο θέμα, είτε στη διακόσμηση, είτε στην τούρτα, είτε σε cupcakes. Και ναι, κλασικά μπορείς να αγοράσεις το πελώριο φουσκωτό φλαμίνγκο για τη θάλασσα. Τόσα κυκλοφορούν εκεί έξω, ακόμη ένα το δικό σου, μάλλον θα το αντέξουμε.

Δες στην παρακάτω photo gallery περισσότερες ιδέες. Κι αν θέλεις κι άλλες, μπορείς να τις βρεις στο Instagram, στο hashtag #flamingo & #flamingoparty

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved