Victoria και David Beckham: Το δώρο για τα γενέθλια της κόρης τους έγινε θέμα συζήτησης

Οι διάσημοι γονείς έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη τους.

Victoria και David Beckham: Το δώρο για τα γενέθλια της κόρης τους έγινε θέμα συζήτησης

Μία κόρη την έχουν και φαίνεται ότι η Victoria και ο David Beckham δεν θέλουν να της χαλάνε κανένα χατίρι. Ακόμη και αν χρειάζεται να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη τους για να πραγματοποιούν τις επιθυμίες της μοναχοκόρης τους.

Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα, στις 10 Ιουλίου η Harper έχει τα γενέθλιά της (κλείνει τα 7) και οι γονείς της αποφάσισαν να της κάνουν ένα δώρο, που ήξεραν ότι θα την ξετρελάνει. Έτσι, σύμφωνα με την dailymail, της αγόρασαν ένα πόνι, που τους κόστισε 7 χιλιάδες λίρες! Βέβαια, η επιλογή δεν είναι τυχαία, καθώς η Harper λατρεύει τα άλογα, ενώ από μικρή κάνει ιππασία. Άλλωστε, η διάσημη μαμά της έχει ανεβάσει στα social media φωτογραφίες της μικρής να κάνει ιππασία.

Το πόνι θα το πάρουν μαζί τους, στο νέο τους σπίτι, όπου μεταξύ άλλων διαθέτει και στάβλους. Και όπως υποστηρίζουν άτομα κοντά στην οικογένεια, αυτός ήταν κι ένα επιπλέον λόγος που αγόρασαν το πόνι στην Harper, καθώς θα αναλάβει η ίδια τη φροντίδα του και μέσα από την επαφή αυτή, θα αναπτύξει πολλά στοιχεία, όπως το να γίνει πιο υπεύθυνη ως άτομο. Άλλωστε, η επαφή των παιδιών με τα άλογα είναι πολύ ωφέλιμη.

Δείτε στην παρακάτω photo gallery, την Harper να κάνει ιππασία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved