Μας δείχνει το σώμα της 6 εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της (vid)

Γι’ ακόμη μία φορά τρέλανε το διαδίκτυο!

Μας δείχνει το σώμα της 6 εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της (vid)

Μόλις πριν 6 εβδομάδες, η διάσημη μαμά έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί τους, ένα υγιέστατο αγοράκι και τώρα η 35χρονη είπε να δείξει στους followers της πώς είναι το κορμί της για ακόμη μια φορά.

Φορώντας μόνο τα εσώρουχά της (κάτι που συνηθίζει τακτικά να κάνει) ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram βίντεό της, όπου τη δείχνει να γυμνάζεται λίγο πριν επιστρέψουν τα παιδιά στο σπίτι. Μάλιστα, όπως εξηγεί: «Ο Romeo είναι 6 εβδομάδων τώρα! Μόλις επέστρεψα από το τρέξιμο που είχα πάει, είμαι κόκκινη στο πρόσωπο, κουρασμένη και τα μαλλιά μου 100% έχουν το κακό τους χάλι. Πεθαίνω για ένα ντουζ πριν επιστρέψουν τα παιδιά στο σπίτι από τη βόλτα τους. Οι γρήγορες ασκήσεις στο μπάνιο έχουν γίνει οι αγαπημένες μου. Ορίστε μερικές ασκήσεις χεριών!».

Η Hilaria και ο Alec Baldwin πρόσφατα έγιναν για τέταρτη φορά γονείς. Έχουν επίσης τον Leonardo Ángel Charles, 20 μηνών, τον Rafael Thomas, 2½ ετών, και την Carmen Gabriela, 4½ ετών. Ο Alec έχει ακόμη μια κόρη, την 22χρονη Ireland Baldwin, από τον πρώην γάμο του με την ηθοποιό Kim Basinger.

Δείτε το βίντεο παρακάτω καθώς και φωτογραφίες της Hilaria Baldwin στην gallery που ακολουθεί


https://www.instagram.com/p/BklUuLmgnwC/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved