Χωρισμένο ζευγάρι φωτογραφίζεται κάθε χρόνο με το γιο του και ο λόγος είναι μοναδικός (pics)

Γι΄αυτό και η ιστορία τους έγινε viral.

Χωρισμένο ζευγάρι φωτογραφίζεται κάθε χρόνο με το γιο του και ο λόγος είναι μοναδικός (pics)

H Victoria Baldwin και ο Adam Dyson χώρισαν όταν ο γιος τους Bruce ήταν 2 ετών. Αποφάσισαν όμως για χάρη του παιδιού τους να έχουν μια καλή σχέση και κυρίως, επικοινωνία μεταξύ τους.

Έτσι, έδωσαν μια υπόσχεση: να φωτογραφίζονται και οι τρεις τους μια φορά το χρόνο, προκειμένου ο γιος τους να έχει οικογενειακές φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία.

Σε αντίθεση με πολλα πρώην ζευγάρια, που δύσκολα καταφέρνουν να κρατήσουν την υπόσχεσή τους ότι πάνω απ’ όλα είναι τα παιδιά τους, η Victoria Baldwin και ο Adam Dyson, μπόρεσαν - μέχρι στιγμής – να έχουν μια υγιή σχέση μετά το διαζύγιο.

Όπως έγραψε η Victoria Baldwin στο Love What Matters, «δεν είμαστε ερωτευμένοι, δεν συμφωνούμε σε όλα, δεν είμαστε οι καλύτεροι φίλοι, μερικές φορές δεν αρέσουμε ο ένας στον άλλον. Αλλά είμαστε για πάντα συνδεδεμένοι λόγω του όμορφου, έξυπνου και αστείου γιου μας», γράφει η Baldwin και πρόσθεσε: «Ο Adam και εγώ δεν είμαστε οι καλύτεροι χωρισμένοι γονείς αλλά κάναμε μια συμφωνία: ο γιος μας θα είναι πάντα πάνω απ' όλα. Και ναι, μπορεί να μην ζει στο ίδιο σπίτι μαζί μας, αλλά θα μεγαλώσει με σεβασμό, ευγένεια, συμπόνια».

Δείτε τις φωτογραφίες που έχει βγάλει μέχρι στιγμής το πρώην ζευγάρι με το γιο του στη photo gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved