Ελίνα Ακριτίδου: Η τρυφερή φωτογραφία με την 16χρονη κόρη της (pics)

Η Ελίνα Ακριτίδου είναι μια υπέροχη μαμά!

Ελίνα Ακριτίδου: Η τρυφερή φωτογραφία με την 16χρονη κόρη της (pics)

Η πρωταγωνίστρια του Τατουάζ, σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες με τα παιδιά της. Εκτός από την κόρη της Ρωξάνη, έχει ακόμη δύο αγόρια, τον Νικόλα και τον Αλέξανδρο, παιδιά που έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον σκηνοθέτη, Γιώργο Κουτσουδάκη. Οι δυο τους εμφανίζονται σπάνια μαζί καθώς προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους αναφορικά με την προσωπική τους ζωή.

Στους προσωπικούς της λογαριασμούς που διατηρεί στα social media η γνωστή ηθοποιός δεν δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τον σύζυγο και τα παιδιά της. Τελευταία όμως έκανε μια εξαίρεση και με αφορμή τα 16α γενέθλια της κόρης της, δημοσίευσε δύο διαφορετικές φωτογραφίες για να της ευχηθεί δημόσια «Χρόνια πολλά». Μία στο Facebook δείχνοντας την κόρη της με μαγιό σχολιάζοντας: «16!!!! Δεν το πιστεύω. 16 χρόνια μας προσφέρεις τόση ευτυχία!! Πάντα αναρωτιέμαι πως γίνεται κάθε χρόνο να γίνεσαι και καλύτερη! Στο «τέλειο» κοριτσάκι μου εύχομαι να συνεχίσει να «πολεμάει» όπως κάνει και όλα τα όνειρα της θα γίνουν πραγματικότητα. Κι εμείς θα είμαστε δίπλα της να τη στηρίζουμε και να την θαυμάζουμε! Σε αγαπάμε μωρό μου» και μία στο Instagram που τη δείχνει να κρατά στην αγκαλιά της μωρό την κόρη της γράφοντας: «Για μένα θα είσαι πάντα το μωρό μου!! Η αγάπη μου!! #sweet16 #lovemydaughter #loveforever #bestdaughterever #unconditionallove #mybaby»

Εκτός από αυτές τις φωτογραφίες όμως, η ηθοποιός που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τις σειρές του Νίκου Φώσκολου, Καλημέρα Ζωή & Λάμψη, δημοσίευσε πριν μερικές ώρες και λίγες μόλις μέρες μετά τα γενέθλια της Ρωξάνης, ακόμη μια φωτογραφία με την κόρη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας: «Having fun with my precious daughter#motherdaughter#havefun#love#silly #daughter#loveforever».

Δείτε τις φωτογραφίες με την κόρη της στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved