Michael Jackson: Δείτε πώς είναι και τι κάνουν σήμερα τα τρία παιδιά του

Συμπληρώθηκαν 9 χρόνια, από την ημέρα που ο «Βασιλιάς της Ποπ» έφυγε από τη ζωή.

Michael Jackson: Δείτε πώς είναι και τι κάνουν σήμερα τα τρία παιδιά του

Ήταν 25 Ιουνίου το 2009, όταν η είδηση του θανάτου του Michael Jackson σκόρπισε παγκόσμιο σοκ και θλίψη. Τραγικές φιγούρες τα τρία ανήλια παιδιά του, ο Prince, η Paris και ο Blanket. Τα επόμενα χρόνια η κηδεμονία των παιδιών απασχόλησε τις δικαστικές αίθουσες, αλλά και τον Τύπο.

Αρχικά, την επιμέλεια είχε αναλάβει η γιαγιά της, μητέρα του Michael Jackson, αλλά το 2012 το δικαστήριο αποφάσισε την κηδεμονία τους να τη μοιραστεί με τον εγγονό της, T.J. Jackson. Σήμερα, ο γιος του Tito Jackson έχει την αποκλειστική κηδεμονία του 16χρονου Blanket, αφού τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του έχουν πια ενηλικιωθεί.

Ο μεγαλύτερος Prince Jackson, σήμερα είναι 20 χρόνων. Είναι απόφοιτος του Κολεγίου, Buckley School κι έχει μεγάλη αδυναμία στις γρήγορες μηχανές. Μια ματιά, άλλωστε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Η μοναχοκόρη του Michael Jackson, Paris είναι η ατίθαση της οικογένειας και ήδη απασχολεί τον κίτρινο Τύπο με τα καμώματά της, αλλά και τις φήμες που συνοδεύουν την προσωπική της ζωή. Επαγγελματικά κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ, ενώ μία από τις τελευταίες της δημόσιες εμφανίσεις, προκάλεσε ανησυχία, καθώς η 19χρονη κοπέλα ήταν σχεδόν αποστεωμένη.

Ο Blanket, από την άλλη, είναι η ήσυχη δύναμη της οικογένειας. Σχεδόν μισεί τη δημοσιότητα και οι μόνες φορές που τον έχουμε δει, είναι σε εκδηλώσεις στη μνήμη του πατέρα του. Πηγαίνει στο σχολείο, ενώ έχει αδυναμία στον πρώτο ξάδελφό του, T.J, που από το 2017 έχει αναλάβει και την αποκλειστική κηδεμονία του.

Δείτε στην παρακάτω gallery, φωτογραφίες των τριών παιδιών, από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς, στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved