Παιδικό πάρτι με θέμα τα χελωνονιντζάκια - Ιδέες διακόσμησης και τούρτας

Και ποιο παιδί δεν ξέρει τη φανταστική ομάδα τεσσάρων μεταλλαγμένων χελωνών, οι οποίες προπονούνται από έναν ανθρωπόμορφο αρουραίο, τον Δάσκαλο Σπλίντερ, στην ιαπωνική πολεμική τέχνη ninjutsu.

Παιδικό πάρτι με θέμα τα χελωνονιντζάκια - Ιδέες διακόσμησης και τούρτας

Ο Λεονάρντο, ο γενναίος αρχηγός και αφοσιωμένος μαθητής πολεμικών τεχνών, ο Ντονατέλο, το μυαλό της ομάδας και ερωτευμένος με την Έιπριλ Ονίλ, ο Ραφαέλ, το κακό παιδί της ομάδας, ο σφοδρός πολεμιστής που πάντα επιτίθεται πρώτος στον εχθρό και ο Μικελάντζελο, ο χαλαρός με ελεύθερο πνεύμα που απολαμβάνει πάντα να ξεκουράζεται, είναι οι τέσσερις χελώνες που έχουν κερδίσει τις καρδιές όλων των μικρών.

Πώς γίνεται λοιπόν, ειδικά αν δεν χάνουν ούτε ένα επεισόδιο από την αγαπημένη τους σειρά, να μη ζητήσουν ένα πάρτι με τους αγαπημένους τους ήρωες;

Εμείς ψάξαμε στο διαδίκτυο και βρήκαμε όμορφες ιδέες για να διακοσμήσετε την τούρτα που θα ζητήσουν τα παιδιά σας, τα σακουλάκια με τα δώρα που θα δώσουν στους φίλους τους αλλά και τον μπουφέ. Υπάρχουν αρκετές μαμάδες που διοργάνωσαν με επιτυχία ένα τέτοιο παιδικό πάρτι και δημοσίευσαν τις φωτογραφίες τους στο Instagram, χρησιμοποιώντας το hastag #ninjaturtlesbirthday.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery και πάρτε ιδέες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved