Νάγια και Μαίρη Σοφού: Γνωρίστε τις κόρες της Σταματίνας Τσιμτσιλή μέσα από φωτογραφίες

Τα δύο κορίτσια μεγάλωσαν πολύ!

Νάγια και Μαίρη Σοφού: Γνωρίστε τις κόρες της Σταματίνας Τσιμτσιλή μέσα από φωτογραφίες

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φαίνεται πώς ολοκλήρωσε την οικογενειακή της ευτυχία. Αν και δεν έχει πει αν θα κάνει ή όχι τέταρτο παιδί, μέχρι στιγμής στη ζωή της νιώθει πλήρης.

Μετά τον ερχομό των δύο κοριτσιών στη ζωή της, ο Θεός πριν μερικούς μήνες της έκανε ένα ακόμη δώρο, τον γιο της. Έκτοτε η καθημερινότητά της έχει αλλάξει, παρόλο που η λατρεμένη μας παρουσιάστρια έχει επιστρέψει στην εκπομπή Happy Day.

Πριν μερικές ώρες, η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφίες που δείχνει τις κόρες της, Νάγια και Μαίρη, να παίζουν στην ακρογιαλιά, με τη διάσημη μαμά να σχολιάζει: «Έτοιμες για βουτιά ακόμα και με τα ρούχα ....!».

Η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιαστήκαμε μόλις είδαμε τα κορίτσια της, μιας και διαπιστώσαμε ότι έχουν μεγαλώσει και μάλιστα πολύ. Και οι δύο έχουν μακριά σκούρα καστανά μαλλιά και μοιάζουν αρκετά στη μαμά τους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, είναι αρκετά προσεκτική σε ό,τι έχει να κάνει με τις κόρες της. Όσες φορές έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φροντίζει πάντα να κρύβει τα χαρακτηριστικά των προσώπων της. Εμείς, «τρυπώσαμε» στον λογαριασμό της και βρήκαμε τις ωραιότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής με τα κορίτσια.

Δείτε τες στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved