Μπαμπάς ζωγραφίζει τις χάρτινες σακούλες κολατσιού των παιδιών του και γίνεται viral (pics)

Μέχρι και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα γνωρίζει τη δουλειά του.

Μπαμπάς ζωγραφίζει τις χάρτινες σακούλες κολατσιού των παιδιών του και γίνεται viral (pics)

Ο 42 χρονος Lynell Jinks, δεν φανταζόταν ποτέ ότι τα σχέδιά του στις χάρτινες σακούλες του κολατσιού των παιδιών του θα είχαν τέτοια απήχηση που ακόμα και ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής Μπάρακ Ομπάμα θα κοινοποιούσε ένα από τα σχέδιά του την ημέρα του πατέρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!


https://www.instagram.com/p/BkIRG7en9Rp/

Όλα ξεκίνησαν πριν περίπου πέντε χρόνια, όταν ο γιος του Izaac, - σήμερα 11 ετών – πήγε ένα ταξίδι. Η σύζυγός του είπε ότι έπρεπε να γράψουν το όνομα του παιδιού τους πάνω στη σακούλα και ο Lynell Jinks, το έκανε βάζοντας όμως και λίγη φαντασία. Σχεδίασε έναν εντυπωσιακό Iron Man και έγραψε Izaac Man!

Το ίδιο συνέβη και με τη σακούλα της κόρης του Zelina που ήταν ιδιαίτερα ντροπαλή στο σχολείο. Σκέφτηκε ότι ίσως αν ζωγράφιζε κάτι όμορφο θα τη βοηθούσε να γίνει πιο κοινωνική. Ετσι, σχεδίασε τη Monster High ελαφρώς …μεταλλαγμένη και αυτό ήταν αρκετό για να την προσεγγίσουν οι συμμαθήτριές της.

Έκτοτε τα δύο του παιδιά δεν πηγαίνουν στο σχολείο χωρίς κάποιο εντυπωσιακό σχέδιο στις σακούλες τους σχεδιασμένο από τον ταλαντούχο μπαμπά τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved