Διαπρέπει στη ζωγραφική τρίχρονο κοριτσάκι που πάσχει από αυτισμό!

Την δύναμη και τη θέληση για δημιουργία "αποτύπωσε" πάνω σε καμβάδες ένα τρίχρονο κοριτσάκι που πάσχει από αυτισμό, ζωγραφίζοντας υπέροχους πίνακες.

«Συνειδητοποιήσαμε πριν από τρεις μήνες ότι είναι πολύ ταλαντούχα. Από όλο τον κόσμο ζητάνε τους πίνακές της ενώ ένας από αυτούς πουλήθηκε σε φιλανθρωπική δημοπρασία στο Λονδίνο για 974 ευρώ!», λέει η μητέρα της Arabella Carter-Johnson.

Κανείς δεν φανταζόταν πως η μικρή, Grace Halmshaw, έχει τεράστιο ταλέντο στην ζωγραφική μέχρι που οι γονείς της, της δώρισαν ένα σετ ζωγραφικής προκειμένου να «παλέψει» την πάθηση της.Όταν η μαμά της ξεκίνησε να ποστάρει τις ζωγραφιές της στην προσωπική της σελίδα στο facebook, διαπίστωσαν πως άρεσαν μόνο στους ίδιους αλλά σε πολύ κόσμο.

«Στην αρχή νομίζαμε πως βλέπαμε τέλεια αυτά που έκανε επειδή είμαστε γονείς της. Όμως όταν ξαφνικά πολλοί άνθρωπου άρχισαν να λένε πως είναι ταλαντούχα τότε επιβεβαιώσαμε την διαπίστωσή μας!», σημειώνει ο πατέρα της.Η Grace έχει ήδη πουλήσει οκτώ πινάκες της και συνεχίζει να δημιουργεί, γεγονός που την βοηθά την ανάπτυξη της!

Διαπρέπει στη ζωγραφική τρίχρονο κοριτσάκι που πάσχει από αυτισμό!
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved