Brigitte Nielsen: Γέννησε το πέμπτο της παιδί, στα 54 της χρόνια

Η διάσημη ηθοποιός έγινε μαμά στην ηλικία των 54 χρόνων.

Brigitte Nielsen: Γέννησε το πέμπτο της παιδί, στα 54 της χρόνια

Η Brigitte Nielsen έφερε στον κόσμο, την Παρασκευή (23/6) το πέμπτο της παιδί και πρώτη κόρη, που θα πάρει το όνομα Frida, όπως αποκάλυψε το περιοδικό People. Η διάσημη ηθοποιός και ο πέμπτος στη σειρά σύζυγός της, Mattia Dessi καλωσόρισαν την κόρη τους, σε ιδιωτική κλινική στο Λος Άντζελες, ενώ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Άλλωστε, όπως και οι δύο έχουν παραδεχτεί, ο ερχομός της κόρης τους ήρθε μετά από πολλούς αγώνες και προσπάθειες. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2006 και όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσαν να αποκτήσουν παιδί. Έτσι, τα νέα της εγκυμοσύνης ήταν για εκείνους το μεγαλύτερο δώρο, που θα μπορούσαν να πάρουν.

Η Brigitte Nielsen, μόλις τον περασμένο μήνα αποκάλυψε ότι περιμένει παιδί, στα 54 της χρόνια, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, συνοδεύοντάς την με ένα συγκινητικό μήνυμα. Αν και βρέθηκαν τότε followers που δεν σχολίασαν και ιδιαίτερα θετικά το γεγονός ότι θα γίνει μητέρα, σε αυτή την ηλικία.

Η ηθοποιός έχει άλλους τέσσερις γιους από δύο προηγούμενους γάμους κι έναν πρώην αρραβώνα. Από τον γάμο της με τον Sylvester Stalonne, που κράτησε δύο χρόνια, δεν απέκτησε παιδί.

Δείτε στην παρακάτω gallery, φωτογραφίες από την πέμπτη εγκυμοσύνη της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved