Έξι θεοί, κατέβηκαν από τον Όλυμπο και έφτασαν στα χέρια μας

Τα σχολεία έκλεισαν και εγώ μαζί μου αυτή την εβδομάδα στο γραφείο έχω τη μικρή μου Νικόλ.

Έξι θεοί, κατέβηκαν από τον Όλυμπο και έφτασαν στα χέρια μας

Ευτυχώς είναι ένα καλόβολο παιδί που δεν διαμαρτύρεται, είναι εντυπωσιακά κοινωνική και νιώθει το γραφείο σαν το σπίτι μας και όλους τους συναδέλφους μου, οικογένεια.

Αν και πολύ θα ήθελε να βρίσκεται σε κάποιο camp ή στο σπίτι κάποιας φίλης της, είναι υποχρεωμένη να έρχεται μαζί μου. Κάποιες φορές είναι διασκεδαστικό και κάποιες άλλες όχι, ειδικά όταν έχω αρκετή δουλειά. Η σημερινή ημέρα όμως, έγινε η καλύτερη όλων. Στο γραφείο έφτασε ένα πακέτο με παραλήπτη εμένα. Αμέσως κατάλαβα ότι επρόκειτο για κάτι που ο πραγματικός του αποδέκτης ήταν η Νικόλ. Δίχως να χάσω καιρό και αφού την είδα ότι είχε αρχίσει να βαριέται της πρότεινα να ανοίξει το κουτί.

Η αλήθεια είναι, ότι ούτε εγώ γνώριζα τι περιείχε το κουτί μέσα, έτσι όταν άνοιξε το πακέτο και βρήκε μέσα τους 6 θεούς PLAYMOBIL, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στο Insta story που δημοσίευσα στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram, κάτι παραπάνω από έκπληξη ένιωσε.



Αμέσως άρχισε να ανοίγει μια προς μία τις συσκευασίες, να φτιάχνει τα PLAYMOBIL, να τα διακοσμεί επάνω στο γραφείο μου, να διαβάζει τις κάρτες με τα χαρακτηριστικά του κάθε θεού και να παίζει δίχως να μου δώσει καμία σημασία.

Όπως σας έχω γράψει και στο παρελθόν η Νικόλ λατρεύει καθετί έχει σχέση με την αρχαιότητα, τους 12 θεούς του Ολύμπου και τον Χρυσό Αιώνα του Περικλή, ενώ τα παραμύθια που διαβάζουμε έχουν να κάνουν με ιστορίες όπως της Ωραίας Ελένης, της Περσεφόνης, του Οδυσσέα και πρόσφατα διαβάσαμε για την Άλκηστη του Ευριπίδη!

playmobil turns greek 4

Φανταστείτε λοιπόν τη χαρά της όταν είδε μπροστά της τη σειρά από τις μοναδικές φιγούρες PLAYMOBIL που είναι εμπνευσμένες από την αρχαία Ελλάδα!
Για πρώτη φορά η PLAYMOBIL απεικονίζει τους εμβληματικούς θεούς του Ολύμπου, με σκοπό να φέρει τα παιδιά πιο κοντά στην ελληνική μυθολογία και να ζωντανέψει την φαντασία τους. Ο Δίας ο πανίσχυρος βασιλιάς των θεών, η Αθηνά θεά της σοφίας, ο Ερμής ο αγγελιοφόρος των θεών, ο Ποσειδώνας θεός της θάλασσας, η Άρτεμις θεά των δασών και του κυνηγιού και η Δήμητρα θεά της γεωργίας, κατάφεραν να προσφέρουν στη μικρή μου ένα εκπληκτικό και συνάμα μαγικό ταξίδι στην ελληνική μυθολογία και ατέλειωτο παιχνίδι. Μέσα από κάθε θεό, ανακάλυψε τους μύθους και τα επιτεύγματα που τους έκαναν μοναδικούς και διδάχτηκε πολλές σοφίες, διασκεδάζοντας. Περιττό να πω βέβαια ότι η ιστορία της Περσεφόνης και η ιστορια της Ιφιγένειας ήταν οι πρώτες που έπαιξε, έχοντας στα χέρια της τα νέα PLAYMOBIL.

playmobil turns greek 8

Οι φιγούρες των θεών έχουν σχεδιαστεί με υψηλή ποιότητα και εξαιρετική λεπτομέρεια, ώστε να αναδειχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά του κάθε θεού.

Η νέα σειρά με τους Αρχαίους Έλληνες θεούς δίνει την ευκαιρία στα παιδιά μας να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες αλλά και να αποκομίσουν γνώσεις παίζοντας.

Και οι έξι συλλεκτικές φιγούρες της PLAYMOBIL, κατάλληλες για παιδιά ηλικίας 4+ ετών είναι διαθέσιμες στα καταστήματα, έτοιμες να πάρουν μέρος και στα δικά σας παιδικά παιχνίδια.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved