Η Zoe Saldana έγινε 40! Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της

Η ηθοποιός τα γιόρτασε με την οικογένειά της

Η Zoe Saldana έγινε 40! Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της

Τον τελευταίο καιρό όλο και πληθαίνουν οι φωτογραφίες που ανεβάζει η διάσημη ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με θέμα τα παιδιά της. Η Zoe, που δεν μας είχε συνηθίσει σε οικογενειακά στιγμιότυπα, τείνει να απαθανατίζει τα δύο της αγγελούδια και να μοιράζεται μαζί μας τις προσωπικές τους στιγμές.

Φαίνεται, ότι το πέρασμα στην πέμπτη δεκαετία της ζωής της, άλλαξε και την οπτική της απέναντι στον τρόπο που διαχειρίζεται την ζωή που προβάλλει. Έτσι, στο πάρτι που οργάνωσε για τα 40ά της γενέθλια μας εξέφρασε τις ενδόμυχες σκέψεις της για το γεγονός ότι μεγαλώνει και μοιράστηκε μαζί μας στιγμιότυπα από αυτό.

«Νιώθω ευλογημένη για τα όσα έχω ζήσει αυτά τα 40 χρόνια. Δεν ήταν εύκολα αλλά ταυτόχρονα δεν ήταν και ακατόρθωτα. Ελπίζω μεγαλώνοντας να μπορώ να δίνω περισσότερα, να χορεύω περισσότερο, να αγαπάω πιο πολύ και να χορεύω συνέχεια. Χθες, απόλαυσα τις στιγμές με την οικογένειά μου και σήμερα μπορώ να τις μοιραστώ και μαζί σας. Σας ευχαριστώ για την πληθώρα μηνυμάτων και αγάπης που έλαβα. Τους περισσότερους δεν σας ξέρω αλλά σας αγαπώ όλους..»

Δείτε φωτογραφίες από τις οικογενειακές στιγμές που πέρασε την ημέρα των γενεθλίων της στην gallery που ακολουθεί..

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved