Μαμά αποτυπώνει σε σκίτσα την καθημερινότητα των αντρών όταν αποκτούν παιδιά (pics)

Ο ερχομός ενός παιδιού αλλάζει τη ζωή και των δύο γονιών.

Μαμά αποτυπώνει σε σκίτσα την καθημερινότητα των αντρών όταν αποκτούν παιδιά (pics)

Μια από τις μεγαλύτερες χαρές στη ζωή είναι να δημιουργήσεις οικογένεια και να γίνεις γονιός. Απλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο θα αλλάξει η ζωή και η καθημερινότητά σου. Γιατί ακόμα και αν έχεις δει φίλους και γνωστούς να τρέχουν πανικόβλητοι όταν αποκτούν παιδιά, βαθιά μέσα σου πιστεύεις ότι εσύ θα μπορέσεις να τα καταφέρεις …αλλιώς. Μέχρι να διαψευστείς πανηγυρικά.

Το μεγαλύτερο όμως σοκ είναι των αντρών. Που αλλιώς φανταζόταν και αλλιώς βιώνουν την καθημερινότητα με το μωρό. Αυτές ακριβώς τις αλλαγές στη ζωή του συζύγου, - πριν και μετά το παιδί -, αποτυπώνει με χιούμορ στα σκίτσα της η εικονογράφος Weng Chen η οποία υπογράφει με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο The Messycow.

Οι στιγμές που χαλάρωνε μόνος του στον καναπέ ή απολάμβανε το μπάνιο, ανήκουν στο παρελθόν. Πλέον, η ζωή του είναι συνυφασμένη με αυτή των παιδιών του (όπως και της συζύγου φυσικά).

Δείτε τα χαριτωμένα σκίτσα στη gallery που ακολουθεί. Αν μη τι άλλο, δείχνουν ότι και οι μπαμπάδες «δουλεύουν» πολύ σκληρά εντός και εκτός σπιτιού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved